Cuma , Nisan 26 2024

Hıdır; “Muğla’yı İktidara Taşıyacağız”

AK Parti’den Muğla Büyük şehir Belediye başkanı adayı olması beklenen Muğla AK Parti Eski Milletvekillerinden Dr. Mehmet Nil Hıdır; geçtiğimiz hafta sonu Seydikemer ve Fethiye’yi ziyaret etti. AK Parti Fethiye İlçe başkanlığında partililerle bir araya gelen Mehmet Nil Hıdır konuşmasında “Muğla’da bir iktidar değişikliği zamanı ve Muğla’nın AK Parti ile buluşma günü gelmiştir. Muğla’nın mutlaka yeni bir iktidara ihtiyacı vardır” dedi.

Ziyarete katılan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’de; AK Parti genel merkezi tarafından belirlenen AK Parti Fethiye ilçe teşkilatının yeni yönetim kurulunu açıkladı. AK Parti İl Başkanı Kadem Mete konuşmasında; 20 Ocak 2019 tarihinde genel merkezimiz tarafından Muğla Büyük Şehir ve 13 ilçenin belediye başkanları adaylarının açıklanacağını söyledi.

Yoğun bir kalabalık ile karşılanan Mehmet Nil Hıdır’ın ziyaretine; AK Parti Fethiye Belediye başkan aday adayları da katıldılar. CHP’den AK partiye geçerek AK Parti Fethiye Belediye başkan aday adayı olan Keramettin Yılmaz’da toplantıya katılarak konuşma yaptı. AK Parti Fethiye ilçe başkanı Bekir Eser’in konuşmasıyla başlayan toplantıda diğer Fethiye Belediye başkanlığı aday adayları da birer konuşma yaptılar. AK Parti Fethiye Belediye başkan aday adayı Yusuf Çaylı; Keramettin Yılmaz’a seslenerek yenge hanın ne zaman partiye katılacak, dedi. Keramettin Yılmaz’da eşinin en kısa sürede AK Parti saflarına katılacağını söyleyerek Seydikemer’den 5 bin, Fethiye’den de 10 bin oy AK partiye getireceğini söyledi…

“YENİ YÖNETİM KURULU AÇIKLANDI”

Kadem Mete konuşmasında; Mehmet Nil Hıdır ile bu kutlu davaya uzun seneler önce çıktığını söyledi. 4 gün Ankara’da il başkanları toplantısına katıldığını söyleyen Kadem Mete yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. 1 Nisan’da Muğla Büyükşehir belediye başkanlığını ve Fethiye Belediye başkanlığını alacağız diyen Mete “Fethiye’nin büyük ve önemli bir ilçemizdir. Genelde aldığımız oyu ne yazık ki yerel de alamıyoruz. Bu sefer genel de aldığımız oyun çok fazlasını yerel de de alacağız. Muğla’yı almanın yolu Fethiye’den geçmektedir” dedi. Konuşmasına devam eden Kadem Mete AK Parti yeni yönetim kurulunu açıkladı. Yeni yönetim kurulu (asil) şu şekilde; Bekir Eser(Başkan), Turhan Kovancı, Abdullah Güldür, Adem Camuz, Atik Ünlükaya, Aytekin Bedel, Bülent Taşan, Cüneyt Yalçın, Döne Baydar, Fatih Arapoğlu, Ferzan Çakal, Gülbahar Yanık, İbrahim Demirtaş, Mehmet Cura, Musa Erol, Mustafa Akın Günday, Mutlu Solmaz, Nadir Çalkuş, Ramazan Kocaköse, Rıfat Baltacı, Sadık Özdemir, Salih Kocatepe, Şahsena Bildirici Karadon, Ümit Can Pelit, Zafer Aykaç, olmakta.

Yedek liste ise Bilal Erdoğan, Şahin Kandönmez, Ömer Akkuş, Haydar Döngel, İlhami Sarıyıldız, Fatih Hacıeminoğlu, Osman Özden, Abdullah Öztürk, Erkan Uysal, Ömer Boz, Mehmet Güler, Osman Saraç, Mehmet Sait Kartal’dan oluşmakta. AK Partiden Muğla Büyük Şehir belediye başkanı adaylığına kesin gözüyle bakılan Mehmet Nil Hıdır’da konuşmasında; milletvekili dönemi sürecindeki Muğla’ya yapmış olduğu hizmetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …