Cuma , Nisan 19 2024

Karaca; “Yüzde 58’e Yükselteceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Karaca’yı CHP İlçe Teşkilatı’nda kalabalık bir grup karşıladı. CHP Kadın Kolları üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkür eden Karaca, “Başarımızın altında kadınlarımızın, eşimin ve ekibinin mücadelesi var” dedi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Ciddi bir mücadele sonrası 30 yıl sonra Fethiye’yi CHP’ye kazandırdık. Örgütüm adına ne yapılması gerekiliyorsa, şahsım adına bunu yapacağım. Genel merkeze gittiğimizde de bunu anlattık. Partimizin son seçimlerde aldığı oy 34 bin, belediyede aldığımız oy 45 bin. Genel seçimlerdeki oyumuzu yükseltmemiz gerekiyor. Özellikle kadınlarımızın desteği çok önemli. Çünkü biz sizlerle evlere girebiliyoruz. Benim 3 dönem seçim maceram var, gerçekten bunun başarısı eşim ve ekibine aittir. Kumluova, Seydikemer ve Fethiye’de oy oranı olarak rekor kırmıştık. Tüm hanelere 60-70 bin haneye eşim ve ekibi girdik ve başardık. 30 yıl sonra CHP Fethiye’yi kazandı. Bundan sonra bayrak bizde. Ancak örgütlü bir çalışma sizlerle birlikte olacak. Seçimden 6 ay önce değil, 5 yıl boyunca çalışmak zorundayız. Belediye olarak CHP’ye yakışır bir şekilde temsil edeceğiz. İlçeler bazında yapılan ihaleleri canlı yayınlayan tek belediye biziz! İhaleler yarı fiyatına gidiyor arkadaşlar! Belediyeyi aldığımız zaman 44 milyon olan borç şuan sıfırlandı. Artık 41 mahallemizde çalışmalarımıza başlayacağız. Bizim bu saatten sonra mazeret lüksümüz yok. Biz ya başarılı olacağız ya başarılı olacağız. Yüzde 48 oyu, yüzde 58’e çıkaracağız. Parti oyunu Fethiye’de kalıcı hale getirmek zorundayız. Bugün ben varım yarın başka birisi olacak. Önemli olan partiyi ön plana çıkarmak. CHP aday göstermediği için başka partilere geçen arkadaşlar var. Bu partiye ihanettir. Ben Fethiye Belediye Başkanıyım. Partim beni aday göstermezse başka bir adayı gösterirse, ben o arkadaş için de çalışırım. Onun arkasında dururum. Partimle birlikte yürümeye devam ederim. Mehmet kardeşimle göreve geldiği günden beri çalışıyoruz. Bu birlikteliğimizi bozmayalım. Bir şeyler konuşurken, yarın yüz yüze geleceğimizi düşünerek konuşalım. Benimle ilgili olumlu olumsuz ne olursa olsun, buyurun her zaman benimle görüşebilirsiniz” dedi.
CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir ise, “Herkesin bu partide bir emeği var. Emek en yüce değerdir. Bunun bilincindeyim. Gerçekten bugün duygulandım. İlk defa bu kadar kalabalık kadın grubumuzu görüyorum. Alim başkanımızın her zaman yanındayız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …