Salı , Nisan 23 2024

Fethiyespor yönetimi Başkan Saatcı’yı ziyaret etti.

Fethiyespor yeni Başkanı Mustafa Ferizcan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler. Ferizcan, önümüzdeki hafta itibariyle iç ve dış transferleri gerçekleştirmeye başlayacaklarını ifade ederek, “Sizlerin desteği ile Fethiyespor’umuzu izlenmekten keyif alınan bir takım haline getireceğiz” diye konuştu.

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan yaptığı değerlendirmede, “Kongre salonunda söz verdiğimiz gibi, bu camiaya yakışır, insanların gurur duyacağı, izlemekten keyif alacakları bir takım yaratmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Saatcı ise, “Başarılı olursanız, hiç bir zaman taraftarlar sizi unutmaz. Sizlerin başarısı Fethiye’nin başarısı olacak. Kongre salonunda da ifade ettim, başarı sizlerin, başarısızlık bizlerindir. İmkânlarımız neyi el veriyorsa, her türlü desteği sizlere vereceğimizden şüpheniz olmasın. Kamuoyu ile aranızda bir heyecan oluştu. Bunu transferlerle, teknik direktörle sürdürmeniz gerek. Yoksa kibrit çöpü gibi yanıp sönmemeli” diye konuştu.

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, arkasında Behçet Saatcı yazılı 82 numaralı Fethiyespor formasını Başkan Saatcı’ya hediye etti. Ferizcan aynı zamanda yine 82 numaralı formayı Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur’a takdim etti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …