Cuma , Nisan 19 2024

Karaca İncelemelerde Bulundu

İlçemizde yaşanan fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış yer yer hasarlara neden olduğu görüntülendi. Göcek İnlice Mahallesinde çıkan hortum nedeniyle ağaçlar devrildi. Doğal afet sonucu bir kişinin de yaralandığı İnlice’de, Fethiye Belediye Başkanı Âlim Karaca ziyarette bulunarak yalnız bırakmadı.

Sabah saatlerinde şiddetli rüzgarın hortuma dönüştüğü öğrenilmesi üzerine Belediye ekipleri yardıma koştu. Yollara devrilen ağaç ve savrulan molozları temizleyen ekiplere, teşekkür edildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yapmış olduğu ziyarette İnlice Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi. Yerinde tespit yaparak zarar görenler vatandaşları da ziyaret ettiler. Ziyaret sonrasında Fethiye Belediyesinin yapmış olduğu paylaşımda, “ İlçemizde gece yarısı başlayan fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış yer yer hasarlara neden oldu. Özellikle sabah 09.00 civarında yeniden başlayan şiddetli rüzgâr Göcek, İnlice mahallesinde hortuma dönüşmüştür. Belediye olarak ilk önce ulaşımı sağlamak üzere yollara devrilen ağaç ve savrulan molozları ivedilikle temizledik. Daha sonra Mahalle Muhtarımız Cevat Kundakçı ile yerinde tespitler yaptık, zarar gören bazı yurttaşlarımla görüştük. Gereken yapılıyor ve yapılmaya devam edecek.

Geçirdiğimiz bu doğal afet sonucunda yaralanan bir yurttaşım dışında herhangi bir üzücü durum yaşamamış olmamız memnuniyet vericidir. Fethiye’de yaşayan yurttaşlarıma ve özellikle İnlice’de korku dolu saatler geçiren yurttaşlarıma geçmiş olsun diyorum.” sözleri kaydedildi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …