Cuma , Nisan 26 2024

Yatırımlar Hakkında Bilgi̇ Aldı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, bir dizi ziyaret için geldiği Seydikemer’de Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret etti. Milletvekili Gökcan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’den yapımı bitmek üzere olan ve devam eden yatırımlarla ilgili bilgi aldı. AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer’de ziyaretler gerçekleştirdi. Gün boyu devam eden ziyaretlerin ilkini Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e yapan Milletvekili Gökcan, Seydikemer’deki yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Başkan Yakup Otgöz’ün Seydikemer için gece gündüz çalıştığını kaydeden Gökcan, seçim sürecindeki sözlerin teker teker yerine getirildiğini ifade etti. Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “Seçim süresi içinde vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Daha bir projelerimiz olacak. Şuan ki yapımları süren projelerimiz için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, azim ve gayret ile projeleri onaylatmak için pandemi süresince bile durmadan koşturan Belediye başkanımız Yakup Otgöz Beye ve ilçe başkanımız Salih Gümüş beye teşekkür ediyorum” diye konuştu. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün ziyaretin ardından Milletvekili Gökcan, Seydikemer Kaymakamı Ahmet Güneri’yi makamında ziyaret etti. Vekil Gökcan, kısa bir süre önce Seydikemer Kaymakamı olarak atanan Ahmet Güneri’ye görevinde başarılar diledi.

Milletvekili Gökcan daha sonra Seydikemer AK Parti İlçe binasını ziyaret etti. Burada hafta sonu yapılan AK Parti Seydikemer İlçe kongresinde İlçe Başkanı seçilen Salih Gümüş ve yönetimine hayırlı olsun dedi. Milletvekili Gökcan ve İlçe Başkanı Gümüş, parti çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ardından Milletvekili Gökcan Muhtarlarla bir araya geldi. Tufanlar Düğün Salonunda yapılan toplantıya AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak, Mustafa Karakuş, Belediye Başkan Vekili Bayram Önder Akdenizli, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy katıldı. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen toplantıyada Muhtarlar mahallelerin sorunlarını Vekil Gökcan ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e iletip, istek ve taleplerini dile getirdiler.

Mahalle muhtarlarıyla yapılan toplantının ardından seçimlerde vatandaşlara yapımı için söz verilen ve Seydikemer’de yapımı devam eden Seydikemer Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmaları yerinde incelendi. Milletvekili Gökcan, Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve diğer yetkililer daha sonra yapımı kısa süre içerisinde tamamlanacak olan Seydikemer Belediye hizmet binası ve Kaymakamlık binasını ziyaret ettiler. Gün boyu devam eden ziyaretlerin sonunda İmam Hatip Lisesi ve yurdu da ziyaret edilip, yerinde incelendi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …