Cuma , Nisan 26 2024

ŞAMPİYONLUK KUPASI FETHİYEDE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Beşiktaş Kulübü, Spor Toto Süper Lig 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu şampiyonluk kupasını Fethiye’de  Kartal Yuvası mağazasında taraftarlarla buluşturdu.
Beşiktaş’ın, Spor Toto Süper Lig 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu şampiyonluk kupası 81 ilde taraftarıyla buluşturma projesi çerçevesinde Fethiye’ye  getirildi.
Cam mekan içine konulan kupa, Çarşı Caddesindeki Kartal Yuvası mağazasında taraftarla buluştu. Siyah-beyazlı taraftarlar, şampiyonluk kupası yanında Kartal işaretiyle hatıra fotoğrafı çekildi.
Beşiktaş’ın şampiyonluk kupasını yakından görmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Gül Şen, “Şampiyon olduk. Şampiyonluk kupası kartal yuvasına geldi. Çok mutluyuz. Zaten hak edilmiş bir şampiyonluktu. 2 senedir üst üste şampiyon oluyoruz. Ard arda şampiyonluk yaşayıp, bunu 4’üncü yıldıza kadar çıkarmak istiyoruz. Şampiyonluk için futbolcularımıza ve teknik heyete teşekkür ederiz” diye konuştu.
Kartal Yuvası Fethiye İşletmecisi Serhat Yılmaz ise, “Şampiyonluk kupamız Fethiye’de taraftarlarımızla buluşturmaktan dolayı çok mutluyuz. Kupamız ülkemiz genelindeki tüm Kartal Yuvalarında sergileniyor. Kupayı görüp ve fotoğrafını çekmek için yoğun bir katılım oldu. İnşallah ileriki sezonlarda da şampiyonluğa ulaşarak kupalarımızı taraftarlarımızla buluşturmaya devam ederiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …