Salı , Nisan 16 2024

OKULLARINI EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIRLIYORLAR

Özel Ata Okulu Öğretmeleri Okulu çiçek gibi yaptılar

Fethiye özel Ata Okulu Öğretmeleri Ressam ve Heykeltıraş Ali Rıza Başarır ile birlikte okulu rengârenk hale getiriyor. Öğretmeler yaklaşan Eğitim ve Öğretim dönemi öncesi, okulun dış cephesini boyayıp yeni döneme hazırlıyor.

Fethiye Özel Ata Okulları Öğretmeleri ellerinde fırçalar ile okulun dış cephesini çiçek gibi yapıyor. Okulun tüm dış cepheleri ressam ve heykeltıraş Ali Rıza Başarır’ın öncülüğünde değişik konseptlerde boyanıp, yeni döneme hazırlanıyor. Emekli Ressam ve Heykeltıraş Ali Rıza Başarır, gönüllü olarak beraberinde okul öğretmenleri Layika Borsa, Büşra Öğüç, Derya Köroğlu günlerdir okulun dış cephesini boyayıp eğitim öğretime hazır hale getiriyor. Öğrencilerin istediği duygusal renkler ile boyanan okul cepheleri deniz dibini andırıyor. Öğretmenlerden Büşra Öğüç, “Okulu çocuklarımız için eğlenceli bir ortam haline getirmek görsel zevklerini geliştirmek için boyuyoruz” dedi.

Öğretmen Laike Borsa ise, “Okullar henüz açılmadı. Çocuklarımız için hazırlık yapıyoruz. Onlar geldiğinde rengârenk bir ortamda kendilerini bulacaklar” dedi. Öğretmen Derya Köroğlu’da, Özel Ata ailesinde 10 yıldır çalıştığını belirterek; “Hala ilk günkü gibi heyecanlıyız ve bekliyoruz” dedi. Ressam ve Heykeltıraş Ali Rıza Başarır da, emekli olduğunu ancak hala okulları güzelleştirmek için çaba sarf ettiğini söyledi. Başarır, “Çocukları seviyorum, bu okula öğretmen arkadaşlar ile deniz dibi görüntüsünü veriyoruz. Çocuklar duygusal renkleri sever. Bu yüzden okul idaresinin istediği doğrultuda okulu değişik konseptlerde rengarenk hale getireceğiz” dedi.

 

 

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …