Cumartesi , Nisan 20 2024

PİYASAYA SAHTE DOLAR SÜREN ÇETE ÇÖKERTİLDİ

Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyonla piyasaya sahte dolar süren ve alışveriş yapan 3’ü erkek 2’si kadın 5 kişilik çeteyi çökertti.

Fethiye’de piyasaya sahte dolar süren ve sahte 100 dolarla market, kuyumcu gibi yerlerde alışveriş yapmaya kalkışan 5 kişilik çete çökertildi.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum’dan kiralık araç ile Fethiye’ye gelen 3’ü erkek  Ö.K., M.B., İ.B. ve 2’si kadın H.T. ve N.T., ilçede çeşitli market, kuyumcuda alışveriş yaparak piyasa sahte 100 dolar sürdü. Alışveriş yaptıkları iş yerlerin paraların sahte olduğunu anlaması üzerine hemen polis ekiplerine haber verdi. Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu Bodrum’dan Fethiye’ye gelen 5 kişilik çeteyi tespit etti. Foça Mahallesi’nde kaldıkları tespit edilen Ö.K., M.B., İ.B., H.T. ve N.T. isimli şüpheliler önceki gece saat 01.00 sıralarında yapılan operasyonla yakalandı. Polis ekiplerinin şüphelilerin üzerinde yaptığı aramalar sonucunda 43 adet sahte dolar ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …