Perşembe , Nisan 18 2024

FETHİYESPOR MUHARREM EFE’Yİ RENKLERİNE KATTI

 

Fethiyespor transfer hamlesini sürdürürken Tuzlaspor orta saha oyuncusu Muharrem Efe’yi de renklerine kattı. Muharrem Efe ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

  1. Lig takımlarından Fethiyespor yeni sezon için transfer hamlelerini sürdürüyor. Lacivert beyazlılar teknik direktörlüğe Eser Kardeşler’i getirdikten sonra transfer çalışmalarına başlamıştı. Geçtiğimiz yıl son haftada kümede kalmayı başaran Fethiyespor’da Mustafa Ferizcan yeni yönetimi mevcut oyuncular ile sezonu götürme yerine yepyeni bir kadro kurmayı hedefledi. Menemen Belediyespor’dan Efe Karaoğlu ve Ertuğrul Arslan’ı renklerine katan Fethiyespor; Kırklarelispor’dan da Özkan Toprak’ı renklerine kattı. Giresunspor kalecisi Eser Altın ile sözleşme imzalayan Fethiyespor Aydınspor 1923’ten Ömer Karancı ve Sarıyer’den Ensar Enes Baykal’la da ikişer yıllık sözleşme imzaladı. Lacivert beyazlılar geçtiğimiz günlerde prensipte anlaştığı Tuzlaspor orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Muharrem Efe ile de bugün sözleşme imzaladı. Muharrem Efe ile yapılan imza törenine Başkan Vekili Hüsrev San ile transfer komitesi üyelerinden Cengiz Halis katıldı. Muharrem Efe imza töreninin ardından yaptığı kısa açıklamada; Fethiyespor’da şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi. Efe; Fethiyespor’un hedefi düşünen bir yönetim kuruluna sahip olduğunu gördüğünü, bugüne kadar da oldukça iyi transferler yaptığını, bu yüzden Fethiyespor’u tercih ettiğini söyledi. ”Fethiyespor hedefe oynayan bir takım olacak” diyen Muharrem Efe; ”Fethiyespor taraftarını iyi tanıyorum. Bu taraftarlara ekip olarak şampiyonluk yaşatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

FETHİYESPOR 9 TEMMUZ’DA TOPLANIYOR

Fethiyespor futbol takımı, 9 Temmuz Pazar günü teknik direktör Eser Kardeşler yönetiminde Fethiye’deki tesislerinde toplanacak. Lacivert beyazlı yeni kadro ile tanışma gerçekleştirildikten sonra 10 Temmuz Pazartesi günü Fethiye’de top başı yapılacak. Lacivert beyazlı futbolcular 23 Temmuz Pazar gününe kadar Fethiye’de ilk etap çalışmalarını sürdürecek. Kafile daha sonra 23 Temmuz’da Ankara Kızılcahamam’da kampa girecek. 10 Ağustos Perşembe gününe kadar devam edecek Ankara Kızılcahamam kampı bu kez Bolu-Abant’a taşınacak. Fethiyespor kafilesi ligler başlayana kadar Bolu’da kampı sürdürecek. Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, Fethiyespor Yönetim Kurulu olarak sezon hazırlıklarını planlı ve programlı şekilde sürdürdüklerini kaydetti. Ferizcan; ”9 Temmuz’da başlayacak sezon hazırlıklarımız Fethiye, Ankara-Kızılcahamam ve Bolu-Abant kampları ile devam edecek. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Lige kadar çeşitli hazırlık maçları da planlanıyor. Sportif başarıya ulaşacağımız iddialı bir kadro oluşturuyoruz” dedi.

MERT ER VE AYTAÇ GÖRÜŞMELER YAPIYOR

Fethiyespor’un eski oyuncuları kaptan Mert Er’in Nazilli Belediyespor, Aytaç Deniz’in de Bucaspor ile görüşmeler yaptığı öğrenildi. Fethiyespor Kulübü yeni yönetimi geçen yılki tüm oyuncularına kulüp bulmalarını istemişti.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …