Cuma , Nisan 19 2024

ÖLÜDENİZ’DE KAVGA: 3 YARALI

Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi Hisar önü Mevkiinde bir eğlence merkezi yakınında bilinmeyen nedenle meydana gelen kavgada 2 kişi bıçakla yaralanırken, bir bayan da dövülerek darp edildi. Olaya jandarma kısa sürede müdahale ederken kasten yaralama olayı ile ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı. Yaralanan biri bayan, 3 kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Ölüdeniz Mahallesi Hisar önü Mevkiinde geçtiğimiz gün sabaha karşı saat 05:00 sıralarında bir eğlence merkezinin önünde bilinmeyen neden ile 5 kişi biri bayan, 3 kişi ile kavgaya tutuştu. Kavga esnasında bıçaklar da konuştu. Olayda Murat Ataman ve İbrahim Oral isimli şahıslar ağır bıçak darbesi ile yaralanırken, kız arkadaşları olan Melek B. de aynı kişiler tarafından darp edildi. Kavgaya karışan şahıslar olay yerinden kaçarken, yaralılar Murat Ataman, İbrahim Oral ve Melek B. 112 Acil Ambulans ekipleri tarafından Fethiye Özel Letoon Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındılar. Bıçakla yaralama olayının jandarmaya ihbarının ardından Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri hemen olay yerine gitti. Olay yerinde kan izleri yer alırken, yaralıların hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kavgaya karışan şahısları tespit etmek için inceleme ve araştırma başlatan Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Kamera görüntülerinden yola çıkan jandarma, bıçakla yaralama ve darp olayına M.K.,R.D., T.D., H.B.G ve R.Y.’nin karıştığını tespit etti. Jandarma olaya karıştığı iddia edilen bu 5 kişiyi gözaltına aldı. Bıçakla yaralanan Murat Ataman ve İbrahim Oral ile feci şekilde dövülen Melek B.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği olay ile ilgili  soruşturma sürüyor. Bu arada olaya karıştığı iddia edilen 5 kişinin görüntüleri, güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …