Cuma , Nisan 26 2024

Nisan Ayı Olağan Toplantısı

Fethiye Belediyesi nisan ayı olağan meclis toplantısı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı başkanlığında gerçekleşti. Başkan Behçet Saatcı tarafından okunan 2017 yılı faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi. 

Başkan Saatcı; “Türkiye’de böyle bir meclis başka bir yerde yok.  Maşallah arkadaşlar, kararları oy birliği ile alıyoruz. Tabi seneye Nisan ayında kimimiz bu mecliste belki olmayacağız, kimimiz olacak. Şimdiden bu birlik ve beraberlik için teşekkür ederim” dedi.

2017 faaliyet raporu, Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı tarafından okundu. Kanun gereği Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı oylamaya katılmadı. Başkan Behçet Saatcı,  Belediye meclis başkanlığını CHP’li meclis üyesi Fercan Akçin’e devretti. Fercan Akçin başkanlığında gerçekleşen 2017 Mali yılı Faaliyet raporu oylaması, AKP, CHP ve DP’li belediye meclis üyelerinin tamamının ‘evet’ oyu ile oy birliği ile alındı.

Nisan ayı meclis toplantısında, 2018 yılında görev yapacak olan meclis komisyonlarının seçimi meclis üyeleri tarafından gerçekleşti. Meclis komisyonlarının seçiminde 2017 yılında seçilen isimler bu yılda oy birliği ile seçildi. 2018 yılında görev yapacak olan toplam 11 komisyonun üyeleri seçimi gerçekleşti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …