Cuma , Nisan 19 2024

Ak Parti Gözü Fethiye’de

Bölge Milletvekili Yelda Gökçen; “ Hedefimizde Kesinlikle FETHİYE Var” dedi.

Muğla Milletvekili Yelda Gökçen Çiçeği burnunda İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat Makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Fırat, Muğla Milletvekilini Kaymakamlık girişinde karşıladı. Milletvekili GÖKÇEN; “Fethiye bizim için çok önemli bir ilçe, burasını ak partiye kazandırmak için her türlü desteği vereceğiz” dedi.  Kaymakam Fırat, Sayın vekilimiz ve İlçe Başkanımızın nezaket ziyaretinden dolayı çok memnun oldum” dedi.

Muğla Milletvekili Yelda Gökçen, iki günlük ziyaret için Fethiye’de bulunuyor. Pazar günü akşam saatlerinde başlayan Ak Parti İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresine katılan Muğla Milletvekili Yelda Gökçen, bu günde Fethiye Kaymakamlığına yeni atanan Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Muğla Milletvekili Yelda Gökçen, “Yeryüzünün ve Muğla’nın en güzel ilçelerinden biri olan cennet Fethiye’deyiz. Kendisi ile telefonda görüşmüştük. Yüz yüze görüşme fırsatımız olmamıştı. Bu gün makamında ziyaret edelim istedik. Sebebi hayırlı olsun ziyaretidir. Yeni İlçe başkanımla bir dizi Fethiye ziyaretim olacak. Fethiye bizim için çok önemli kongrede söyledim. Önümüzdeki süreçte İlk hedefimiz Fethiye Belediyesini almak. İnancımız tam. Kadrolarımızda genç, dinamik, tecrübeli, bilgi ve donamımda teşkilattan yetişme arkadaşlarımız. Bende bölge milletvekili olarak burasına çok ciddi desteği vereceğim. Eksiklerin giderilmesi yönünde halkımızın teveccühünü olarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Bugün Fethiye, yarında Seydikemer’de olmak üzere iki gün bölgede yapılan ve yapılacak olan çalışmalarımızla ilgili olarak yerinde inceleme bulunacağım. İlk önce Fethiye Büyük Samanlık koyunu Fethiye Kaymakamlığımıza tahsisini yapmıştık. Bunun için bizzat ilgilendim. Birde Karaot’ta Halk Plajımızın tahsisini Fethiye Belediyesine geçmesini sağlamıştık. İki plajı da yerinde incelemek istiyorum. Eserlerimizi yerinde görmek önemli vatandaşımıza duyurmakta önem arz ediyor. Bu gün hem teşkilatımızla ve vatandaşımızla bir araya gelmek maksadıyla Fethiye’deyiz.   Fethiye’mize güzel müjdelerimiz olacak” dedi.

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “ Sayın Muğla Milletvekilimiz ve İlçe Başkanımızın nezaket ziyaretinden dolayı oldukça memnun oldum. Şahsında bütün teşkilatına teşekkür ediyorum. Bende Fethiye’de göreve başlayalı 1 ayı geçtik. Fethiye’mizi tanımaya başladım. Bu süreçten sonrası daha güzel olacağına inanıyorum. Sayın Muğla Milletvekili Yelda Hanıma ve İlçe Başkanıma nezaket ziyaretlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …