Perşembe , Nisan 25 2024

Otgöz, Mahalle Muhtarları İle Buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Eşen ve Seki civarındaki mahalle muhtarlarıyla ayrı ayrı bir araya gelerek yerel seçimlerden bu yana geçen süreyi değerlendirmeye aldı.

İlk toplantıyı Demirler Mahallesindeki Meva Petrol Dinlenme Tesislerinde yapan Başkan Yakup Otgöz, Eşen bölgesinin sorunlarını dinledi. Seydikemer Muhtarlar Derneği tarafından tertip edilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ali Türkan, Ramazan Kaynak, Mustafa Karakuş, belediye müdürleri ve Meclis üyeleri katıldı.

Bazı yol sorunlarının giderildiğini ancak bazı yol sorunlarının henüz giderilmediğini aktaran muhtarlar, mahallelerde başlatılan parke çalışmalarının ise memnun edici olduğunu dile getirdi. Yapılan toplantıda bazı muhtarlar eksiklerini bazı muhtarlar da yapılan hizmetler karşısında teşekkürlerini iletirken, Başkan Yakup Otgöz’de yaptığı değerlendirmede “Mahallelerimizin aciliyetlerine göre sorunlarımızı giderelim. Zaman içinde tüm mahallelerimizin eksiklerini gidereceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. En çok bizlerden istenen çok amaçlı salon, bunları da zamanla tüm mahallerimize yapacağız” dedi

Daha sonra Yayla bölgesindeki muhtarlar ile toplantısının ardından Seydikemer Merkez ve Ören bölgesinde muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Otgöz’e meclis üyeleri de eşlik etti. Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen başkan Otgöz, sorunların çözümü için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti.

Birlik beraberlik içerisinde çalışarak, ilçemizin gelişmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız diyen Başkan Otgöz, muhtarların sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek toplantının Seydikemer’e hayırlı olmasını temenni etti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …