Cumartesi , Nisan 27 2024

KÖKTEN,  “MODERN BİR STAT YAPACAĞIZ”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiyespor’u ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Fethiyespor’un emrindeyim ve bu renklere gönülden bağlıyım” dedi.

Fethiye’ye yakışır modern bir stat için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan söz aldıklarını belirten Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, kulübe katkılarından dolayı Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’ya teşekkür etti. Fethiyespor için ne gerekiyorsa yerine getireceğinin sözünü veren Başkan Adayı Kökten, lacivert beyazlı kulübün Fethiye’nin en önemli değerlerinden birisi olduğunun altını çizdi.

“BİZİM PARTİMİZ FETHİYESPOR”

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı yaptığı açıklamada, “Bu seçimde Fethiye ve sizler için hayırlısını diliyorum. Fethiyespor olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Sorunları aşmak adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu yeni tesisi kendi emeklerimiz ve bazı esnaflarımızın desteği ile yaptık. Büyük borçlar ile devraldığımız bir kulübü bugünlere getirdik. Fethiyespor’da politika yok, bizim partimiz Fethiyespor.  Birçok ihtiyacımız var, stadımızın durumu berbat. Gençlerimiz spor yapmazsa, geleceğimiz çok kötü olur. Geleceğe önem vermeyen, hiçbir şeye önem vermez. Bu kulübün stada ve sahalara ihtiyacı var. Böylelikle gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmış oluruz. Bizim için en önemli yol Fethiyespor’un yolu” diye konuştu.

“FETHİYESPOR HİÇBİR ZAMAN BENİM İÇİN SİYASİ MALZEME OLAMAZ”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Fethiyespor’un emrindeyim ve bu renklere gönülden bağlıyım. Fethiyespor hiçbir zaman benim için siyasi malzeme olamaz. Başkanımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Esat Bakırcı başkanımız Fethiyespor için maddi manevi ne gerekiyorsa yapıyor. Takım için gecesini gündüzüne katıyor. Yeri geldiğinde bunu takdir etmemiz gerekiyor. Benden sizlere söz Fethiye’ye modern bir stat yapacağız. Bakanımızdan sözünü aldık. Belediyenin bütçesiyle bu projenin hayata geçirilmesi çok zor. Başkan seçildiğim takdirde Fethiyespor için ne gerekiyorsa yapacağım. Göreve geldiğim ilk günden itibaren Cumhur İttifakı belediyeciliğinin gücünü hissedeceksiniz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …