Cuma , Nisan 26 2024

Voleybol Takımı Oyuncuları Yola Çıktı

 

26-28 Ocak tarihleri arasında Diyarbakır’da yapılacak olan Süper Lig Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Şampiyonası için Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Takımı oyuncuları yola çıktı. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit  ve sporcuların ailelerinin uğurladığı bedensel engelli sporcular Fethiye’ye şampiyonlukla dönmek istediklerini söylediler.

Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor  Kulübü Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Takımı oyuncuları 26-28 Ocak tarihleri arasında  yapılacak olan Süper Lig Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Şampiyonası için Diyarbakır’a gitti. Şampiyona sonrası Fethiye’ye başarılı sonuçla dönmek istediklerini söyleyen bedensel engelli sporcuları İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit  ve sporcuların aileleri uğurladı.

Şampiyonada sporculara başarılar dileyen İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonun faaliyet programında yer alan oturarak voleybol branşının Türkiye şampiyonasına süper ligde oynayan takımımızı gönderiyoruz. Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü olarak Türkiye Bedensel Engelliler oturarak voleybol branşında süper ligde bir takımımız var. Yine aynı branşta, aynı kategoride 1. Lig de kulübümüz var. Türkiye’de 1. süper ligde 12 takım içerisinden bir tanesi Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor kulübümüz. Biz bedensel engellileri engelli sporcularımızı çok önemsiyoruz. Hem il müdürlüğümüz olarak hem de ilçe müdürlüğü olarak önemsiyoruz. Antrenmanlarında, sosyal hayatlarında onlarla birlikte olmaya çalışıyoruz, çabalıyoruz. Takımımızı Diyarbakır’a yolcu ediyoruz. Diyarbakır’da hemşerimiz Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz. Sporcularımızın tüm konaklama haftasını oradaki misafir etme görevini üstlendi diyelim. Kendisine buradan çok teşekkür ediyoruz. Yine aynı şekilde sporcularımızın antrenmandaki taşınması ve şampiyonaya gitmesinde bize gösterdikleri yardımlarından, katkılarından dolayı Sayın İl Müdürümüze ayrıca teşekkür ediyorum. Sporcularımıza başarılarını diliyoruz. Hayırlı yolculuklara diliyorum. Kış şartları inşallah kazasız, belasız giderler ve gelirler. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor  Kulübü Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Takımı kaptanı Hamza Özkaraca, “İnşallah Allah izin verirse anlımızın akıyla maçı kazanmaya gidiyoruz. İnşallah başarıyla geri dönüş yaparız. Amacımız Fethiye’ye başarıyla dönmek” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …