Cuma , Mart 29 2024

Karaca, “Alt Yapının Yüzde 45’i Bitti”

Ovacık – Hisarönü hattında devam eden alt yapı çalışmalarını, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yerinde inceledi. Karaca’ya, Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran, Belediye Meclis üyeleri ve bölge sakinlerinden vatandaşlar da eşlik etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi’nin işbirliğinde 62 Milyon TL yatırım ile startı verilen Hisarönü-Ovacık Mevkii kanalizasyon hattı çalışmaları hızla sürüyor. Bölgedeki çalışmaların yüzde 45’inin bittiği, ekiplerin yoğun mesai harcayarak çalışmalarını sürdürdüğü görüldü.

HİSARÖNÜ’NDE İNCELEME YAPTI
Fethiye Belediyesi ekipleri de çalışmalara destek verirken, özellikle birçok yolun açılımı konusunda önemli çalışmalar yapıldığı öğrenildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da, bu çalışmaları yerinde incelemek için Fethiye’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Hisarönü’ne gitti. Karaca çalışmaları hem inceledi, hem de bölgede açık olan esnafların da görüşlerini dinledi.

“OSMAN GÜRÜN’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceğini söyleyen Karaca ise, “Gördüğümüz üzere çalışmalar çok hızlı ilerliyor. Şuana kadar yüzde 45’i bitti. Mayıs ayına kadar bu bölgedeki alt yapı çalışmasının bitirmek hedefimiz.  Bugün Fen İşleri Müdürümüz ve meclis üyemle bölgedeki çalışmaları inceledik. Yerinde gördük. Eksiklerine baktık. Ben buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …