Cumartesi , Nisan 27 2024

TURSAB’ta Yeni Başkan Özgen Uysal

Genel Başkan Firuz  Bağlıkaya’nın seçilmesiyle yeni bir yapılandırmaya giden Tursab’ta; Bölgesel Yürütme Kurulları (BYK) dönemi  sona  erdi.  Tursab’da;  Bölgesel Yönetim Kurulları yerine Yöre Temsil Kurulları (YTK) seçimle kuruluyor. Fethiye’de bulunan Tursab Batı Akdeniz Bölgesel Yönetme Kurulu dönemi de  gerçekleşen seçimle sona erdi.  Geçtiğimiz Cumartesi günü  gerçekleşen  olağan genel kurul  ile Tursab Batı Akdeniz Bölgesel Yönetme Kurulu (BYK),  Batı Akdeniz Yöre Temsil Kurulu (YTK) oldu.

DSİ Fethiye Sosyal  Tesislerinde gerçekleşen  genel kurulda;  Süleyman Kaya;  son  Batı Akdeniz BYK başkanı olarak bir  veda konuşması yaptı. Süleyman Kaya konuşmasında; Batı Akdeniz Yöre temsil Kuruluna aday olmayacağını belirterek  yeni başkan Özgen Uysal’a başarılar diledi. Tursab Batı Akdeniz Yöre Temsil Kurulu (YTK) başkanı seçilen Papirus Turizm Seyahat Acentesi  sahibi Özgen Uysal’da konuşmasında; bize ağabeylik yapan Süleyman Kaya’ya çok teşekkür ediyorum, dedi.  Yeni Başkan Özgen Uysal eski başkan Süleyman Kaya ile birlikte el sıkıştılar ve birlikteliğin devam edeceğini ifade ettiler. Eski Başkan Süleyman Kaya’da sandık başına giderek Özgen Uysal ve yönetimine oy verdi. Tursab’ın Batı Akdeniz Yöre Temsil Kurulu (YTK) Seçimi; birlik ve beraberlik içersinde sona erdi…

“TÜRK TURİZMİNDE YENİ VE ŞANSLI BİR DÖNEM BAŞLAMIŞTIR”

Fethiye, Dalaman, Köyceğiz, Ortaca ve Seydikemer  ilçelerimizi  kapsayan  Tursab Batı Akdeniz Yöre Temsil  Kurulu (YTK) olağan genel kurulu  geçtiğimiz Cumartesi günü  DSİ Fethiye Sosyal tesislerinde gerçekleşti. Genel Kurula; FTSO Başkanı Osman Çıralı, FTSO Meclis başkanı  Mustafa Büyükteke, FTSO meclis  üyesi ve THK Fethiye şubesi başkanı Mustafa Özkaya ile turizmciler ve Tursab üyeleri katıldılar. Olağan genel kurulun divan başkanlığını Tursab  Genel  Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özden ve divan başkan yardımcılığını da genel yönetim kurulu üyesi  Hüseyin Kurt yaptılar. Şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan olağan genel kurulun açılış konuşmasını Tursab  Genel  Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özden yaptı. Genel başkan Firuz Bağlıkaya’nın selamlarını ve mesajlarını ileten Ahmet Özden “Bildiğiniz gibi 18 yıllık bir yönetimi sıkıntıları ve sorunlarıyla birlikte devir aldık. 5 aydır genel başkanımız ile birlikte yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Sıkıntıları ve sorunları tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Yeni yönetmeliğimiz oluşuyor. Artık kendi kendimizi de denetleyebileceğiz. Türk Turizmi çok şanslı bir döneme girdi. Çünkü içimizden biri; acenteci ve turizmci ağabeyimiz  Sayın Mehmet Ersoy Kültür ve Turizm bakanı oldu. Turizmciler olarak içimizden birini bakan yaptığı ve kabinede yer verdiği için Sayın Cumhurbaşkanımıza  çok teşekkür ediyoruz. Türk turizminde yeni ve şanslı bir dönem başlamıştır. Genel başkanımız yeni turizm bakanımızı ziyaret etti. Son derece olumlu geçen bu ziyarette; sorunlarımız artık çözülecek. Bakanımız  yakında turizm bölgelerini ziyaret edecek. Müjdeleri hep birlikte duyacağız. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Tek listeyle gidilen seçimde yeni başkan seçilen Özgen Uysal’da konuşmasında “İş zamanında ve aşırı sıcakların olduğu bir günde genel kurulumuza  katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Zaman artık çok çalışıp sıkıntıları çözme zamanıdır. Bize ağabeylik yapan Sülayman Kaya başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.  Bizlere bu yolu açan Genel Başkanımız  Sayın Firuz Bağlıkaya’ya  ve her zaman örnek aldığımız meslektaşımız  Sayın Mehmet Ersoy’u  turizm bakanı yaptığı için sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Acentecilik benim baba mesleğim. Çok çalışacağız, mesleğimize daha çok sahip çıkacağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …