Salı , Nisan 23 2024

 “En İyi Domates Fethiye Domatesi”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, Karaçulha Yaş Sebze ve Meyve Halini ziyaret etti. Bulut’a Süleyman Taşkın ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Üretici ve komsiyoncularla tek tek görüşen Bulut, Fethiyeli üreticinin bilinçli üretici olduğunu vurguladı. Bulut, Karaçulha halinde sevkiyat için hazırlanmakta olan domateslerin de tadına bakarak “En iyi sofralık domates bizim bölgemizde yetişiyor” dedi.

İyi Parti Fethiye Belediyesi Başkan Adayı Nagihan Bulut ve geçmiş dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı ve Karaçulha bölgesinde zirai ilaç bayii olan Süleyman Taşkın ile meclis üyesi adayları 14 Mart Perşembe günü Karaçulha Yaş Sebze ve Meyve Halini ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde üreticilerle birlikte hale gelen Bulut, hem üretici hem de komisyoncularla görüştü. Büyükşehirlerin yaş sebze ve meyve ihtiyacının önemli bir kısmının Fethiye halinden Türkiye’ye yayıldığına dikkat çeken Nagihan Bulut, “Bir ülkede ekonominin olmazsa olması üretimdir. Çok bereketli topraklar üzerinde yaşıyoruz. Ne diksek bitiyor topraktan ama üreticilerimiz hep mağdur oluyor. Artan maliyetler en çok üreticiyi etkiliyor. Sonra taşıyıcı etkileniyor. Bu durum haliyle tüketici fiyatlarına da yansıyor” dedi.

TARIM, TURİZM KADAR ÖNEMLİ

Fethiye’nin turizm şehri olduğu kadar tarım şehri de olduğunu ifade eden Nagihan Bulut, “Fethiye turizm şehri olduğu kadar da tarım şehri. Göreve geldiğimizde turizm kadar tarıma da ağırlık vereceğiz. Ürünlerimin markalaşması için çalışacağız. Fethiye’nin domatesi Fethiye’nin adıyla istenecek. Böylece ürün değeri artacak. Üretici daha çok kaznacak. Üreticilerimizin sorunlarını dinlemek için ayrı bir birimimiz olacak” diye konuştu.

Domates kasalayan kadınlarla da görüşüp kucaklaşan Bulut, Fethiyeli üreticinin bilinçli üretici olduğunu söyledi. Bulut, Karaçulha halinde satışa hazırlanmakta olan domateslerin de tadına baktı.

BELEDİYE PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ

Öte yandan; İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, Fethiye Belediyesi personelini ziyaret etti. Fethiye Belediyesinin işinde uzman ekiplere sahip olduğunun altını çizen Bulut, “Göreve geldiğimizde birlikte çok güzel işler yapacağımıza eminim” dedi.

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut ve meclis üyesi adayları, 13 Mart Çarşamba günü Fethiye Belediyesi personelini ziyaret etti. İlk olarak Fethiye Belediyesi ana hizmet binasını ziyaret eden Bulut, Belediye Başkan Vekili Alaattin Yıldırım ve Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Güzide Özkaya, Meclis Üyesi Nurkaya Gündoğdu ve belediye personeli ile bir araya geldi. Ardından Nagihan Bultu, Temizlik Atölyesi, Zabıta Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Çatalarık Şantiyesini ziyaret etti.

Fethiye Belediyesinin uzman kadrolara sahip olduğunu kaydeden Nagihan Bulut, “Fethiye Belediyesinin işinde uzman, yerleşmiş kadroları var. Kalifiye eleman istihdamı çok iyi ve doğru. Bizim için önemli olan işlerin iyi bir şekilde yapılıyor, vatandaşa hizmetin aksatılmadan ulaştırılıyor olması. Bizde liyakat esastır. O nedenle burada işi bilen eleman bizim için çok önemli” diye konuştu.

Fethiye Belediye Başkan Vekili Alaattin Yıldırım da ziyaretlerinden ötürü İyi Parti ekibine teşekkür ederek başarılar diledi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …