Salı , Nisan 23 2024

“Ümitlerimizi Son Haftaya Kadar Taşıdık”

LH Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak takımın son durumu hakkında yazılı bir açıklama yaptı.  Başkan İzzet Durak; “pandeminin yarattığı olağanüstü olumsuz şartlara, seyircisiz salonlara, kısıtlı bütçemize, şehir olarak daha önce bu seviyede hiç mücadele etmemiş olmamıza, dar kadromuza, bu kadroyla sezon öncesinde bir tek hazırlık maçı oynamamamıza, bir tek gün kamp yapmamış olmamıza ve Süper Lig’e son anda alınmış olmamıza rağmen elde ettiğimiz 8 galibiyetle mücadelemizi son haftaya kadar getirmiş durumdayız.

Ligin son maçında, deplasmanda kıymetli rakibimiz HDI Sigorta Afyonspor’u yenerek, Petkim’in İstanbul’da Bahçeşehir’e yenilmesini bekleyeceğiz. Aslında ligin ikinci yarısında Bursa’da oynadığımız Frutti Ekstra Bursaspor ve İstanbul’daki Galatasaray maçlarında talihsiz yenilgiler yaşamasaydık, ligde kalışımızı çok önceden ilan edebilirdik.

ÖDEMELERİMİZİ YAPIYORUZ

Bu hafta içinde kadrodaki oyuncularımıza, teknik kadromuza, kulüp personeline Mart ayına ait hak edişlerini ödedik. Tüm dünya ve ülkemiz genelinde olağanüstü ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu günlerde bu ödemelerin yapılmasında bize her zaman olduğu gibi en büyük desteği veren Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya, ana sponsorumuz, şehrimizin güzide kurumu Lokman Hekim Esnaf Hastanesine ve Genel Müdür Şenol Tüzemen’e, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’e ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu destekleri önümüzdeki zamanlarda da devam edecektir.

Şu an ilk ve en önemli hedefimiz; tabii ki Süper Lig’de kalmak. Fakat bunun yanında geleceğe yönelik gerek ekonomik, gerekse sportif anlamda çok önemli projelerimiz ve çalışmalarımız var. Son maçlarda alınacak sportif neticeler ne olursa olsun, sezon boyunca yaşanan herşeyi ve planlamalarımızı Fethiye kamuoyu ile lig bitiminde detaylı biçimde paylaşacağız.

Bize Süper Lig gururunu, heyecanını yaşatan ve bu büyük başarıda payı olan herkese minnettarız. İnşallah Süper Lig’de kalıp, seneye dolu tribünler önünde Fethiyeli sporseverlere birbirinden keyifli maçlar seyrettirebiliriz. Çünkü Fethiye halkı ve gerçek taraftarlarımız takımı Süper Lig’de uzun yıllar izlemeyi sonuna kadar hak ediyorlar.” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …