Cuma , Nisan 19 2024

Kaymakam Fırat’tan Teşekkür Belgesi

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Hükümet Konağı’nın tamirat ve tadilat çalışmalarına yaptığı katkılardan dolayı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya teşekkür belgesi verdi.

Yenilenen binada düzenlenen törende, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan ve TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Bölge Temsilciliği Başkanı Özgen Uysal’a da teşekkür belgeleri takdim edildi. Kaymakam Fırat, katkılarından dolayı Oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür etti.

Yenileme çalışmalarının ardından binanın Fethiye’ye çok daha yakışır hale geldiğini belirten Başkan Çıralı, “Bu değişime vesile olduğu için bizler de Kaymakamımız Eyüp Fırat’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemiz dünyanın en önemli turizm merkezleri arasında yer alıyor ve çehresinin değişimine yapılan tüm katkılar büyük önem taşıyor. Her değişimi bir yapbozun parçası olarak görüyor, bu parçaları birleştirerek Fethiye’yi dünya turizminin gözbebeği haline getirebileceğimizi biliyoruz.” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …