Perşembe , Nisan 25 2024

Parkta Çalışmalar Başladı

Fethiye  Belediyesi tarafından yapılacak olan Bahriye Üçok Parkı’nda çalışmalar başladı.

Geçtiğimiz günlerde Bahriye Üçok Parkı’nın yapımı için imzaları, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Karakalem Mühendislik  İbet Yapı adına Adem Kara tarafından atılmıştı. İmzalar atılır atılmaz, Bahriye Üçok Parkı’nda çalışmalar başladı. Parkın içerisinde kazı çalışmaları ekipler tarafından yapılıyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Bu proje üzerinde yoğunlaşarak, planlama uzmanlarımız, kent konseyi, estetik kurulu ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte koordineli çalışmalar yaparak yararlı bir proje ürettik. Pandemi dolayısıyla ertelemiştik ama şimdi çalışmalarımız başladı” dedi.

PARKTA NELER OLACAK?

2 milyon 665 bin TL’ye mal olacak Bahriye Üçok Parkı 5 bin 840 m² içerisinde yer alacak. İçerisinde çocuk oyun alanı, basketbol sahası, açık hava kütüphanesi, gölgelikli oturma alanları, çay bahçesi, çiçek gösteri alanları, çim alanları, yürüyüş yolları olacak. Aynı zamanda İşitme Engelliler Derneği’ne ait bölüm yenilenerek, derneğe teslim edilecek. Peyzajı ve çocuk oyun gruplarıyla birlikte adeta bambaşka bir boyut kazanacak park ile ilgili imzalar, Bahriye Üçok Parkı’nda atıldı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …