Çarşamba , Nisan 24 2024

Yaz Kur’an Kursu Tamamlandı

2018 Yaz Kur’an Kursu Kapanış programı 16 Ağustos 2018 tarihinde Merkez Saruhan Camii’nde öğrenci, veli, camii cemaati ve Fethiye Müftülüğü Vaizi Şaban Yılmaz’ın katıldığı coşkulu bir programla tamamlandı.

Bu yıl Saruhan camiinde 42 si kız 98 ı erkek 140 öğrenci kursa katıldı. Kursa katılıp başarılı olan öğrencilere 7 bisiklet, 7 tablet, 3 futbol, 4 voleybol topu ve çeşitli hediyeler verildi. Öğrenci ve Velilere yemek ikramınındı yapıldığı program saat 11: 00 da başlayıp 13:00 da tamamlandı.

Saruhan Camii İmam Hatibi Fetimder Başkanı Mustafa Ertan yaptığı açıklamada; “2018 yılı yaz Kur’an Kursuna katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizi camiye gönderen Anne babalara da şükranlarımı sunuyorum. Bizi yalnız bırakmayan velilerimize cemaatimize, dostlarımıza, öğrencilerin eğitilmesinde emeği geçen hocalarımıza ve özellikle hediye ve ikramlar için destek veren hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …