Çarşamba , Mayıs 8 2024

Silahla ‘oynarken’ abisini vurdu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde tüfekle oynayan 12 yaşındaki çocuk, elindeki silahın ateş alması sonucu 14 yaşındaki abisini öldürdü.

Olay Çamköy Mahallesi, Küllü İsmail Sokak’taki tek katlı evde, meydana geldi.

İddialara göre; Çamköy Ortaokulu öğrencisi Tayyip S. ve Tayyibe S. kardeşler ile küçük kardeşleri Fatıma S. ile birlikte evin salonunda oyun oynamaya başladılar.

Oyun sırasında kanepenin yanında bulunan babaları Bayram S.’e ait av tüfeğini kılıfından çıkaran Tayyip ve Tayyibe, tüfekle oynamaya başladılar.

Tayyibe S. boş sandığın tüfeğin tetiğine bastı. Tüfekten çıkan kurşun, karşısında duran ağabeyi Tayyip S. ‘nin başına isabet etti. Tayyip S., kanlar içinde yere düşerken, silah sesine duyan çevre sakinleri Tayyibe ve Fatıma’yı kapı önünde ağlarken gördüler. Yardım istenmesi üzerine evin yakınında bulunan Çamköy Sağlık Ocağı’nda görevli üniversite öğrencisi İrem Yılmaz olay yerine koştu. Tayyip’in gözüne isabet eden kurşun nedeniyle kanlar içinde gören Yılmaz’ın haber vermesi üzerine, olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri geldi.

Sağlık ekipleri olay yerinde yaptığı müdahaleler sonucu Tayyip S.’nin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay sırasında komşularına ait serada çalı şan anne Cemile S. oğlunun ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.

Fethiye Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Tayyip S.’nin cenazesi ön otopsi için Fethiye Devlet Hastanesi Morguna götürüldü.

Tayibe S. olayla ilgili olarak Polis tarafından gözetim altına alındı. Olay ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

 

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …