Salı , Nisan 23 2024

Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası tarafından düzenlenen kermese yoğun ilgi oldu

Geleneksel hale gelen Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Okulunun düzenlediği kermese Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık,  Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdür Faruk Kaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Cazağ, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Mehmet Soydemir, öğretmenler ve davetliler ile vatandaşlar katıldı.

Kermesin açılışını yapan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, daha sonra kermesi gezerken ebru sanatı da yaptı.

Kermeste tarım ürünlerinden, yiyecek ürünlerine, el sanatlarına kadar birçok ürün satışa sunuldu. Okul bahçesinde düzenlenen kermeste halk eğitim merkezi kursiyerlerinin yaptığı resimler, seramik boyamalar ve ahşap işçiliği büyük beğeni topladı. Kermeste ayrıca domates, zeytinyağı, defne sabunu, el yapımı reçeller de satışa sunuldu.

Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Müdürü Timur Ergün Kermesin okulun ihtiyaçları için düzenlendiğini belirterek, “Öğrenci ve kursiyerlerin yaptıkları ürünleri halkımıza da göster
miş olduk. Fethiye yaygın eğitim kurumlarında eğitilen insan gücünün neleri yapabileceğini aktarmış olduk. Katılan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …