Cumartesi , Nisan 20 2024

FTSO, 2016 YILI FAALİYET RAPORUNU TANITTI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 18 Nisan Salı günü Yacth Butik Otelde düzenlediği basın toplantısında 2016 Yılı Faaliyet Raporunu tanıttı. Toplantıya katılan basın mensuplarına açıklamada bulunan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Oda hizmetlerinin geliştirilmesi ve yürütülmesinde özveri ile çalışan yönetim kuruluna ve oda çalışanlarına, bu hizmetlerin tanıtılmasında destek olan basın mensuplarına teşekkür etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 18 Nisan Salı günü Fethiye yerel basınına ve ulusal basın temsilcilerine 2016 Yılı Faaliyet Raporu tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Yatch Boutique Otelde yapılan toplantıya basın mensuplarının yanı sıra FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, yardımcısı Günay Özütok, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Gürsu Özdemir, Adnan Bakırcı, Ömer Eriz, Halit Saraç da katıldı.

Yapılan toplantıda Akif Arıcan, FTSO’nun daha çok projeleri ile bilindiğini ancak bunun yanı sıra günlük işleyişte Oda üyelerinin ticari ve sınaî faaliyetlerini yürütürken ihtiyaç duyduğu çok çeşitli hizmetler verdiğini söyledi. Odaların bazı hizmetleri vermekte yasa ile zorunlu olduğunu kaydeden Arıcan, bazı hizmetlerin ise üyelerden gelen talepler doğrultusunda geliştirilip çeşitlendirildiğini ifade etti. Arıcan, Bababağ Teleferik Projesinin Odaya önemli bir kaynak sağlayacağını bu kaynağın yine üyeye hizmet olarak değerlendirileceğini vurguladı. Seydikemer İhtisas OSB’nin de 5 yıl içerisinde faaliyete geçeceğini öngördüklerini söyleyen Akif Arıcan, OSB’nin de odaya kaynak sağlayacağını belirtti.

“Fethiye’yi seviyor ve bunun sorumluluğu ile hareket ediyoruz”

Odanın tüm çalışmalarının bir sorumluluk bilinciyle yürütüldüğünü ifade eden Akif Arıcan, “Fethiye ve Seydikemer’in birinci sınıf tü
ccarlarını temsil ediyoruz. Dünyanın en güzel yerinde yaşıyoruz. Biz Fethiyemizi seviyoruz. Ancak sevmenin bir sorumluluk getirdiğini düşünüyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle projeler yürütüyoruz. Tüm bu işleri tek başıma yapmam mümkün değil. Her ne kadar ön planda ben varmışım gibi görünse de arka planda çok ciddi bir ekip çalışması var. Bu sorumlulukla çalışan yönetim kurulu üyelerim var. Çalışmalarımızı yürüten profesyonel bir personel kadromuz var. Ben huzurlarınızda onlara teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Arıcan’dan basın mensuplarına teşekkür

Arıcan, Oda çalışmalarının üyelere ve kamuoyuna tanıtılmasında basının çok büyük bir rol üstlendiğinin altını çizdi. Basın mensuplarına da teşekkür eden Arıcan, “Başarılarımız ciddi bir takım çalışmasının ürünü. Siz basın mensupları da bu takımın içerisinde yer alıyorsunuz ve çalışmalarımızı üyelerimize duyurmamızda, kamuoyunu bilgilendirmenizde bize yardımcı oluyorsunuz. Bu başarıda sizin payınız çok büyük. Şahsım ve kurumum adına hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Arıcan’ın konuşmasının ardından Oda hizmetlerine ilişkin FTSO tarafından hazırlanan film izlendi. Basın mensuplarını sorularını cevaplayan Arıcan, gelecek dönem yapılabilecek çalışmalara ilişkin basın mensuplarının önerilerini de aldı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …