Perşembe , Nisan 25 2024

Çocukların Hayalleri Fotoğraflandı

Seydikemer Kabaağaç İlkokulunda okuyan 80 öğrencinin hayallerini temsil eden “Bizim Hayallerimiz”  fotoğraf sergisi törenle açıldı. Sergi açılışı ile birlikte “Hayal Evi” projesi;  Üsküdar Amerikan Lisesi Sosyal Yardım Kulübü Başkanı Kaan Ertürk ile Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder’in ortak projesi kapsamında faaliyete geçti…

FBKM Sergi salonunda gerçekleşen “Bizim Hayallerimiz”  fotoğraf sergisi açılış törenine; Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Şekerbank Genel Müdür yardımcısı Gökhan Ertürk, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder, Kabaağaç İlkokulu Müdürü Yelda Leblebici, sponsor firmaların ve kuruluşların temsilcileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldılar.

“HAYAL EVİNİN AÇILIŞI EYLÜL AYINDA GERÇEKLEŞECEKTİR”

“Hayal Evi” projesini ilçemize kazandıran Üsküdar Amerikan Lisesi Sosyal Yardım Kulübü Başkanı Kaan Ertürk yapmış olduğu açılış konuşmasında “Biz bu yola öğrencilerin hayallerini keşfedip bu hayallere yönelik çalışmaya başlayabileceği bir atmosfer oluşturma hedefiyle başladık. Bu kapsamda Hayal Evi projesini;  Üsküdar Amerikan Lisesi Sosyal Yardım Kulübü, Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği ve Kabaağaç İlkokulu Müdürü Yelda Leblebici ile hayata geçirdik” dedi. Konuşmasına devam eden Ertürk “Hayal Evi projesinin ana amacı Kabaağaç İlkokuluna tabanına 40 metre kare doğal ahşap malzemeden yapılmış ek bina olacak Hayal Evi inşa etmekti. Hayal Evi içersindeki teknolojik ekipmanlar, boya malzemeleri ve kitaplar ile öğrencilerin hayallerine yönelik çalışabilecekleri ve farklı ilgi alanları görüp deneyebilecekleri bir atmosfer yaratmayı hedeflemiştir. Hayal evinin açılışı Eylül ayında gerçekleşecektir” dedi.

Kaan Ertük’ten sonra Kabaağaç İlkokulu Müdürü Yelda Leblebici bir konuşma yaptı. Yelda Leblebici konuşmasında “Hayal Evi” projesi öğrencilerin hayallerini keşfedip ve hayallerine yönelik çalışma yapabilecekleri, farklı ilgi alanlarını deneyebilecekleri bir ortam oluşturmayı amaçlamaktadır. Projenin sürdürüle birliği ve Hayal Evinin unutulmaması adına “Bizim Hayallerimiz” fotoğraf sergisi organize edilmiştir. Projemizin gerçekleşmesinde sponsor ve destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi. “Hayal Evi” projesinin sponsor kuruluşları şu şekilde; Şekerbank, Yapı Kredi Bankası, Zorlu Holding, Üsküdar Amerikan Lisesi, Galatasaraylı İş Adamları, Kredi Kayıt Bürosu, Bankalar Arası Kart Merkezi, Met Life, Poncebloc, mackolik.com, Özgül Matbacılık. Konuşmalardan sonra projenin gerçekleşmesinde destek olan kişilere ve kuruluş temsilcilerine teşekkür plaketi verildi. Daha sonra “Bizim Hayallerimiz”  fotoğraf sergisi kurdelesi kesildi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …