Cuma , Nisan 19 2024

En Güzel Çöp Konteynerleri Kayaköy’de

Kayaköy Misafir Evinin işletmecisi Filiz Almalı’nın  sosyal projesi kapsamında Kayaköy’de çöp konteynerleri boyanarak, resimlendirildi. Fethiye Ressamlar Derneğinin ressamları tarafından birer sanat eseri haline getirilen çöp konteynerleri; Kayaköy’e  ayrı bir güzellik kattı.

Çöp konteynerlerini birer sanat eseri haline getiren projeyi faaliyete geçiren Kayaköy Misafir Evinin işletmecisi Filiz Almalı açıklamasında “İlk etapta 40 konteyner’e  boyamalar ve resimler yapıldı. Bu konteynerleri Karakeçililer ve Hisarönü girişlerinden köy meydanına kadar olan yollara yerleştirdik. Yakında 40 adet çöp konteyneri daha gelecek ve boyanarak, resimlendirilecek. Köyümüzde toplam 110 çöp konteyneri var. 30 adet’te daha sonra yapılacak ve sezon sonuna kadar Gemiler koyu dahil olmak üzere tüm konteynerlerimiz boyanarak, resimlenecektir. Projenin gerçekleşmesinde bizlere destek olan Fethiye Belediyesi Çevre Müdürü Selver Hatice Kabak bizlere yeni çöp konteynerleri sağladığı için çok teşekkür ediyoruz. Projeyi destekleyen Kayaköy Muhtarımız Metin Ekiz’e teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmasına devam eden Filiz Almalı  “Çöp konteynerlerimizin boyanarak, resimlendiren Fethiye Ressamlar Derneği başkanı Ülkü Karaören ile dernek üyeleri;  Nerih Duyar, Fatma Nur Erol, Saibe Enünlü Bilgiç, Işıl  Aydın Gündoğdu, Yasemin Altikat, Aysel Sevgi Yalçınkaya’ya çok teşekkür ediyoruz. Yine projemize destek veren “Kayaköy sakinlerinden Esma Coşkun, Aydan Tezcan, Seher Özen ve Kayaköy Çocuklarından Bulut Göktaş, Hamza Akbaba, Polat Yıldırım’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …