Perşembe , Nisan 18 2024

Feci Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Seydikemer’de bir mermer fabrikasında işçileri taşıyan servis otobüsü şarampole yuvarlandı. İki kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre; kaza Fethiye- Antalya kara yolu yayla Dont mevkiinde meydana geldi.

Akşam saatlerinde meydana gelen kazada 48 S 2519 plakalı servis otobüsü yağmurun etkisiyle şarampole yuvarlandı. Bir işçi kaza yerinde, ağır yaralı bir işçide Fethiye Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kazada 16 işçi de yaralandı. Kaza yerinde hayatını kaybeden Özcan Gezer araçtan itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Suriye uyruklu Mustafa Aljayy isimli bir işçi ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Fethiye Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

İddiaya göre; A. D. idaresindeki 48 S 2519 plakalı midibüs seyir halinde olduğu sırada, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan midibüs, şarampole devrildi. Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti. Meydana gelen kazada 18 kişinin yaralandığı, Özgür Gezer ve Suriye uyruklu Mustafa Aljayy isimli işçilerin hayatını kaybettiği öğrenildi. Ambulanslara alınan yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken, Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, işçileri mermer fabrikasında çalıştığı mesai çıkışı evlerine gitmek için servis midibüsüne bindiği öğrenildi. Kazada yaralanan işçilerin tedavisi sürüyor. İsimleri belirlenen yaralanan işçiler; Ayşe Yiğit, Bayram Korkmaz, İsmail Demir, Teslime Demir, Bilal Uzun, Ahmet Çiftçi, Gökhan Keçe, Şener Akkan, Ragıp Beyhan, Orhan Aydınoğlu, Eser Akşit, Bekir Karagöz olarak bildirildi. Yaralılardan 5 kişinin durumunun ise ağır olduğu son gelen bilgiler arasında. Yaralı işçilerin yakınları ise Fethiye Devlet Hastanesi acil kapısında beklemekteler.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …