Cuma , Nisan 26 2024

Özel Başarı Temel Lisesi Yarı Finalde

 

Türkiye’nin en iyi 32 okulu ve takımı arasına giren Özel Başarı Temel Lisesi futsal takımı Türkiye yarı finallerine adını yazdırdı.

Özel Başarı Temel Lisesi erkek salon futbolu(futsal) takımı, Kütahya’da yapılan bölge finallerinde na-mağlup olarak bölge şampiyonu oldu. Denizli-Eskişehir-Yozgat ve Malatya’da 12-16 Ocak Tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye Yarı finallerinde Özel Başarı Lisesi, Denizli grubunda yine aynı başarıları göstererek ve yarı final şampiyonu olarak Türkiye’de ilk 8 okul ve takım arasına adını yazdırdı.

Özel Başarı Temel Lisesi yöneticileri, “Zonguldak’ta 13-19 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacak Türkiye finallerinde önce Fethiye’yi ve Muğla’yı, sonra Ege bölgesini en iyi şekilde temsil edeceğimize yürekten inanıyoruz. Çünkü gerek Kütahya bölge elemelerinde gerekse Denizli yarı final elemelerinde favori gösterilen Bursaspor, Göztepe, İzmir, Fb, Gs, Beşiktaş gibi kulüplerin altyapı oyuncularının hatta futsal milli takım oyuncularının bulunduğu okulları namağlup olarak yenmek ve buralara kadar gelmek bizim için oldukça gurur verici.

DÜNYA ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMEK İSTİYORLAR

Bundan sonraki amacımız Fethiye Özel Başarı Lisesi olarak Zonguldak’taki maçları da kazanarak Dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmektir. Her biri Fethiye spor altyapısında olan öğrencilerimizin bu anlamda motivasyonları oldukça yüksektir. Hatta öğrencilerimizin daha da motive olabilmesi adına il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlerimizden, Gençlik Spor müdürlerimizden, Fethiye Belediyesi ve Muğla büyük şehir belediyesinden moral ve motivasyon desteklerini de öğrencilerimiz adına bekliyoruz. Çünkü bizler o turnuvalarda Fethiye ve Muğla’yı temsil ediyor ve tanıtıyoruz. Bu da bizim için ayrı bir gurur vesilesi” diye konuştular.

Özel Başarı Temel Lisesi yöneticileri, “Şimdiye kadar bu turnuva boyunca bizi destekleyen Fethiye spor kulüp başkanı Mustafa Ferizcan’a, yönetimine ve teknik kadrosuna, çocuklarımıza moral yemeklerinde bizleri destekleyen Sezai’nin yeri Deniz restauran sahibi Sezai Uysal’a, Çalış Lukka cafe-restaurant sahibi Aydın Dağlarbaşı’na ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz. Ve en başta bizleri en iyi şekilde temsil eden Özel Başarı temel Lisesi yönetimini ve yetenekleriyle bu başarıları bizlere armağan eden Futsal takımı öğrencilerimizi kutluyoruz.Türkiye1.  kupasını Fethiye’ye ve ilimize getirmek dileğiyle” dediler.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …