Cumartesi , Nisan 20 2024

Başına Çuval Geçirilerek Öldürüldü

Fethiye’de 10 gündür kayıp olan şahıs başına çuval geçirilerek öldürülmüş vaziyette bulundu. Edinilen bilgilere göre; Karaçulha mahallesinde yaşayan ve bir nakliyat şirketinde hamallık yaparak geçimini sağlayan Şanlıurfa’lı olduğu öğrenilen ve 10 gündür kayıp vaziyetteki evli iki çocuk babası 30 yaşındaki Aziz Özbay başına çuval geçirilerek öldürülmüş vaziyette bulundu.

Sabah saatlerinde Karaçulha mahallesi çevre yolunda bulunan bir otomotiv şirketinin binasının arkasında tarlasına çift sürmeye gelen bir vatandaş ağır koku içerisinde bir ceset görünce hemen polise haber verdi.

Cumhuriyet Savcısı Üzeyir Gülsoy, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri ile 112 Acil Sağlık ekipleri hemen olay yerine giderek incelemede bulundu. 30 yaşlarındaki erkek cesedinin başına çuval geçirilmiş olduğu ve sol ayağının da tamamen parçalanmış vaziyette bulunduğu görülünce bölgedeki kayıp başvurularından yola çıkan polis ekipleri cesedin 12 yıldan bu yana Karaçulha mahallesinde yaşayan ve bir nakliyat şirketinde hamallık yaparak geçimini sağlayan aslen Şanlıurfa’lı olan Aziz Özbay olduğunu tespit etti.

Ağır koku içindeki ceset olay yerinde yapılan inceleme ve araştırmanın ardından Fethiye Belediyesi Cenaze Aracına alınıp Fethiye Devlet Hastanesi morguna getirildi. Aziz Özbay’ın yakınları morg ta cesedi teşhis ederken eşi Rabia Özbay’da olayı öğrenince sinir krizi geçirip bayılınca 112 Acil Ambulans ile Karaçulha mahallesindeki evinden alınıp Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı.

Kardeşi az önce cesedi teşhis etti diyen Aziz Özbay’ın arkadaşlarından İsmail Göp, ‘’ 10 gündür kayıptı.

Bugün sabah başına çuval geçirilerek öldürülmüş vaziyette bulundu. Kimseye bir zararı yoktu. Yaklaşık 12 yıl önce Fethiye’ye gelip yerleşmişti. Bir nakliyatçıda çalışıyordu ‘’ dedi.

ifadelerinde bulundu. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri olay ile ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …