Cuma , Nisan 19 2024

Samsunlu Futbolcuya Darp İddiası! Kulübünden Açıklama Geldi

Fethiyespor’da forma giyen Samsunlu futbolcu Halil İbrahim Pekşen’in darp edildiği iddialarına kulüp tarafından yalanlama geldi. Açıklamada, ‘Futbolcu Halil İbrahim Pekşen tarafından kulübümüze yapılan suçlama ve karakola verdiği ifade asılsızdır.’ İfadesine yer verildi.

Samsunlu futbolcuya darp iddiası! Kulübünden açıklama geldi

TFF 3. Lig ekiplerinden Fetihespor’da forma giyen ve aslen Samsunlu olan 26 yaşındaki futbolcu Halil İbrahim Pekşen, darp edildiğine dair paylaşımlarda bulunarak futbol kamuoyunda büyük ses uyandırdı. Sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim Pekşen, sözleşmesini fesih etmek için gittiği kulüp binasında darp edildiğini öne sürerek, hastaneden adli muayene raporu alıp polis merkezinde tutanak tutturduğunu belirtmişti. Fethiyespor paylaşımında Pekşen ile karşılıklı mutabakata varıldığı ve kamera kayıtlarında herhangi bir darp görüntülerinin bulunmadığını ifade etti.

Muğla temsilcisi konu ile ilgili yasal işlem başlatacaklarını ifade ettiği açıklamada şu ifadeler de yer aldı:”Futbolcu Halil İbrahim Pekşen tarafından kulübümüze yapılan suçlamanın ve karakola verdiği ifadenin asılsız olduğu kulübümüzün kamera kayıtları ile belgelenmiştir. Futbolcu ile karşılıklı mutabakat sağlanmış olup, kamera kayıtlarında net görüldüğü gibi vedalaşılmıştır ve görüntüler emniyete dosya hallinde sunulmuştur.”

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …