Cuma , Nisan 26 2024

Milli Piyango Satışları Hızlandı

Büyük ikramiyenin 61 milyon lira olarak belirlendiği yılbaşı özel çekilişine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yılbaşı özel çekilişi için Fethiye’de de seyyar bayiler tarafından satışı sürdürülen yılbaşı piyango biletleri bugünlerde kapışılmaya başlandı.

Satış işlemi, yılbaşı çekilişinin yapılacağı 31 Aralık Pazar günü itibarıyla sona erecek. 61 milyon TL’lik en büyük ikramiye ya bana çıkarsa diyen vatandaşlar tarafından hayaller kurduruyor. Milli Piyango Bayileri şu günlerde satışların giderek artmakta olduğuna dikkat çekerek şansını denmek isteyenlerin biletlerini erken almalarını istediler. Son günlere bilet kalmayabilir diyen Piyango Bayilerinden Milyar veren bayi Tevfik Kocatepe, ‘’ Biletler 15, 30, 60 TL’den satılmaktadır. Bugün itibariyle hareketlilik arttı. Vatandaşlarımızdan bildikleri bayilerden bilet almalarını öneriyoruz. Nimet abla yazılı burada satılan biletlere itibar edilmemelidir. Sahte biletlere de dikkat edilmeli ‘’ diye konuştu.

Fethiye’de pek çok kez en büyük ikramiyenin bulunduğu Milli Piyango biletini satan bayilerden Nazmi Kocatepe ise ‘’ Bilet satışlarımız hızlandı. Vatandaşlarımız ya bana çıkarsa diyerek şansını deniyor. Bu güne kadar yılbaşı özel çekilişinde en büyük ikramiyeyi verememiştik. Ama inşallah bu yılbaşında bu ikramiyeyi Fethiye’ye kazandırmak istiyoruz. Ayrıca Fethiye’de ellerinde Nimet Abla yazılı kaşeli bilet satanların olduğu şeklinde bilgiler var. Bu biletlere itibar edilmemelidir ‘’ şeklinde konuştu.

Bilet alan vatandaşlar ise, bu konuda hayal kurmadıklarını söylediler. Kimi vatandaşlar ihtiyaç sahiplerine yardımı düşündüklerini belirtirlerken, kimi eğitim için kullanacağını, kimi de refahını arttırmak için kullanabileceğini söyledi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …