Cumartesi , Nisan 27 2024

Karaca’ya Sıcak Karşılama

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Karaca’yı sıcak bir şekilde karşılayan Böcek, Karaca ile ilgili olarak, “Fethiye için çok büyük bir şans, dürüst, genç, çalışkan. 5 yıl boyunca Fethiye’ye güzel hizmetler yapacağından asla şüphemiz yok. Kendisine güveniyoruz.”dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i uzun süredir tanıdığını ifade ederek, “Konyaaltı Belediye Başkanlığı yaptığı süreçte yaptığı hizmetler ve uygulamaları örnek olarak Türkiye de gösterilmektedir. Kendisi bizim için önemli figürlerdendir. İlçemizde yapılacak olan hizmetlerde kendisinin uygulamalarından mutlaka istifade edeceğiz. Halkın yararına olan hizmetleri, seçimden önce ne söz verdiysek yerine getireceğiz.”dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e, Fethiye’nin eski resimlerinden oluşan tablo verdi. Ziyarete Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı ve 27. Dönem CHP Muğla Milletvekili 5. Sıra adayı ve Seydikemer Belediye Başkan Adayı Ecz. İbrahim Ertürk’de katıldı.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …