Cuma , Nisan 26 2024

FETHİYESPOR’A BAKLAVALI ZİYARET

 

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği üyeleri Fethiyespor idmanını ziyaret ederek lacivert  beyazlı futbolculara moral verdiler.

  1. Lig Beyaz Grup’ta Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda Kocaeli Birlikspor’a 2-1 yenilen Fethiyespor’a deplasmanda oynayacağı Sivas Belediyespor maçı öncesi ziyarette bulunan Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ile yönetim kurulu üyeleri futbolculara baklava ikram edip kaybedilen 3 puanın Sivas deplasmanından çıkartılabileceğini belirttiler. Teknik Direktör Akif Başaran yönetiminde Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayan Fethiyespor’un antrenmanını ziyaret eden Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları kaptan Mert Er Estik ve futbolculara Sivas Belediye maçını düşünmelerini Kocaeli birlik yenilgisini unutmalarını istedi. Fethiyespor’un Kocaeli Birlik karşısında iyi bir futbol sergilediğini şansız şekilde son saniyede yediği gol ile yenildiğini anlatan Torunoğulları “futbolunuz alkışlandı. Daha çok gol pozisyonu da buldunuz takımda şansızlık vardı. Bu şansızlığı Sivas Belediye deplasmanın da üzerinizden inşallah atarsınız “dedi. Fethiyespor Teknik Direktörü Akif Başaran ile takım kaptanı Mert Er Estik   Özkan Torunoğulları ve üyelerine bu antrenman ziyareti için teşekkür ettiler.

 

 

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …