Cuma , Nisan 19 2024

Seydikemer Belediyesi Asfalt Yapımına Başladı

Seydikemer’in muhtelif mahallelerinde asfalt sezonunun kapanacağı Kasım sonuna kadar Yaklaşık 200 kilometre asfalt dökmeyi planlayan Seydikemer Belediyesi, Yaz ayı başlarında da asfalt çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalara başlayan Seydikemer Belediyesi asfalt kaplama çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Çalışmalarına Çukurincir mahallesinde çalışmalara başlayan Seydikemer Belediyesi yıl içerisinde yaklaşık 200 km asfalt kaplama çalışması gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıllardan bugüne kadar yaklaşık 250 km’lik yolumuzu Asfaltla tanıştırdık diyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bu yılki hedeflerinin 200 Km olduğunu söyledi.

Başkan Otgöz; Seydikemer belediyesi olarak asfalt sezonuna başladık. Kış ayında asfalt alt yapı çalışmalarımızı ekiplerimiz aralıksız sürdürdü. Şimdide havaların ısınmasıyla beraber Asfalt çalışmalarımızı Çukurincir mahallemizden başladık. Çukurincir mahallemizdeki çalışmalarımız tamamlandı. Ekiplerimiz şuanda Karadere mahallemizde asfalt çalışmalarını sürdürüyorlar. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Diğer yandan iki ayrı ekibimizde Kadıköy ve Çukurceylan’da  asfalt alt yapıları çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bir yandan da parke alt yapı çalışmaları devam ederken bir yandan da kilitli parke çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum. Asfaltla tanışmayan mahallemiz kalmayacak, mahallelerimiz tozdan ve çamurdan kurtulacak, dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …