Cuma , Nisan 26 2024

Esnaf Hastanesi’nden Moral Desteği

Ertelemeye tabi olmayan ve seyircisiz olarak müsabakaların devam ettiği Türkiye Basketkol Ligi’nde  mücadele eden takımımıza ana sponsoru Esnaf Hastanesi’nden moral desteği.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen koronovirüs tehdidinin gölgesinde çalışmaları ara vermeksizin sürdüren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, takımın ana ve isim sponsoru olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen moral kahvaltısında bir araya geldi. Henüz bir ertelemeye tabi olmayan ve seyircisiz olarak müsabakaların devam ettiği Türkiye Basketkol Ligi’nin 24. haftasındaki kritik Merkezefendi Belediyesi maçı arifesi güzel bir birlikteliğin sergilendiği kahvaltıya; sponsor temsilcileri, takım idari ve teknik ekibi ile oyuncular katılım gösterdi.

Herkesin büyük dikkatlilikle gelişmeleri takip ettiği bir dönemde, konsantrasyonu ve morali yukarıda tutabilmek için bir araya gelindiğini ifade eden Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluk temsilcisi Özkan Kaptan; “Bilindiği üzere zor bir dönemde geçiyoruz. Gerek Bakanlığımız gerek Türkiye Basketbol Federasyonumuz, tüm tedbirlerin alındığı ortamlarda maçların şu an için seyircisiz olarak oynanacağı yönünde karar almıştı. Gönül isterdi ki, Basketbol Süper Lig yolunda çok önemli bir maç olan evimizdeki Merkezefendi Belediyesi maçında büyük bir kenetlenme sergileyen tüm Fethiye halkı takımımızın yanında olsun. Lakin, içinde bulunduğumuz durum dolayısıyla şu an için tüm maçlar seyircisiz bir şekilde devam ediyor. Yine de, vurgulamak isteriz ki, bu zamana kadar nasıl destek olduysak, bundan sonra da Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ailesi olarak sizlere sahada ve saha dışında destek olmaya devam edeceğiz. Bu desteğimizin göstergesi olarak, Merkezefendi Belediyesi maçına naçizane galibiyet primi koyduğumuzu bilmenizi isteriz. Ayrıca, takım yönetiminin hedef koyduğu Süper Lig yolunda beş bin atkı kampanyasına da destek olmak ve hedef belirlenen rakamın üzerine çıkmak adına bin atkı alacağız. Bu yolun sonu Süper Lig” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Daha sonrasında kameralar karşısına geçen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü Başkanı Selamettin Yılmaz da, “Malumunuz olduğu üzere zor dönemlerden geçtiğimiz bir anda, maddi manevi en büyük destekçimiz ve isim sponsorumuz olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ev sahipliğinde güzel bir moral kahvaltısı gerçekleştirdik. Ligin ne şekilde devam edeceğini merakla takip ettiğimiz bu günlerde, bizim için final maçı anlamına gelen son yedi maçın hepsini kazanarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bu anlamda, Merkezefendi Beleyesi maçında taraftarımız bütünleşip bir adım daha atmak isterdik fakat maalesef karşılaşmalar koronovirüs salgını nedeniyle seyircisiz olarak devam ediyor. Tüm Fethiye halkının desteğini bilerek ve hissederek sahaya çıkacağız.” İfadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …