Cuma , Nisan 26 2024

Beşkaza Platformu Karaca’yı Ağırladı

Muğla il merkezinde oluşturulan Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu yöneticileri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı bağrına bastı. Muğla’da Karaca için yemekli toplantı tertip eden Beşkaza Platformu üyeleri Başkan Karaca ile tanıştılar.

Beşkaza platformu divan Kurulu ile platformun merkezinde iade-i ziyarette bulunan Karaca, platformun oluşumuna öncülük eden, eğitimci Devrim Karakuş ve 30’un üzerinde beşkazalıyı tebrik etti. Başkan Karaca tarafından yapılan ziyarette Beşkaza platformu divan kurulundan Devrim Karakuş, iş adamı Bayram Koyuncu, Yaşar Köse ve Atilla Küçükala hazır bulundu.

Beşkaza Platformu Muğla Menteşe ve havalisinde ikamet eden ve gerek doğum, gerek de yaşayış olarak Beşkaza coğrafyasının kültürünü yaşayan, yaşatan ve kendini ifade etmede referans noktası olarak gören insanların düzenli aralıklarla toplantılar yaparak dayanışmalarını sağlamak, yılda en az bir defa büyük ölçekli kültürel etkinlik yaparak Beşkaza kültürünün tanıtılmasına,  yaşatılmasına ve gelecek kuşaklara aktarılmasına katkı sağlamak ve Muğla kültürünün zenginliğinin tanıtımına ve yaygınlaştırılmasına katkı bulunmak amacıyla eğitimci Devrim Karakuş tarafından kuruldu.

“KARACA’YI MUĞLA’DA ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş Muğla’daki Beşkazalıları bir çatı altında topladıklarını, siyasetten uzak bir çizgileri olduğunu ifade ederek, “Beşkazamızın Belediye Başkanı Sayın Alim Karaca’ya sürekli olarak destek olacağız, onu asla yalnız bırakmayacağız. Yöremizin evladı, genç başkanımız karakteriyle, duruşuyla, dürüstlüğü ile tam bir örnek isim. Kendilerini ağırlamaktan mutluyuz.”dedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu üyelerine teşekkür ederek, “oluşumun sivil toplum kuruluşu olarak büyük katkı sunacağını düşünüyorum. Fethiye Belediyesi olarak bizlerde üzerimize düşen ver varsa yaparız.”dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …