Cumartesi , Nisan 20 2024

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı ‘İncirlik Üssü ABD’ye Kapatılsın’ adlı imza kampanyası başlattı.

 ABD’nin namlularını Türkiye’ye çevirmesinden sonra Türkiye çapında harekete geçen Vatan Partisi, Fethiye’de de ‘İncirlik Üssü ABD’ye Kapatılsın’ adlı imza kampanyası başlattı. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi önünde açılan imza masasına gelen vatandaşlar imza attılar.

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi ‘İncirlik Üssü ABD’ye Kapatılsın’ adlı imza kampanyasında gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bölücü PKK Terör Örgütüne ve Fethullah Terör Örgütüne karşı devletçe ve milletçe büyük bir mücadelenin içindeyiz. Vatan Savaşı veriyoruz. Terör örgütlerinin arkasında Amerika ve İsrail var. Bu gerçekliği görmeden, temel çelişmeyi belirlemeden düşmanla mücadele edilemez.

Vatan toprağı olan İncirlik Üssü’nden kalkan Amerikan uçakları Mehmetçiğimize ve Polisimize kurşun sıkan terör örgütlerini koruyor. Hepinizin bildiği üzere ABD’nin yeni başkanı Trump Suriye’deki PKK’nın kolu PYD/YPG’ye silah desteğinin devam edeceğini Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti öncesi açıkladı. Artık niyetlerini gizlemiyorlar.

Amerikan tankları sınır boylarında PKK’yı desteklemek için namlularını Türkiye’ye çevirmiş bulunuyor. Dahası; İncirlik Üssü, 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ’nün darbe girişimine yataklık etti. Basından takip ettiğimiz ve mahkeme tutanaklarına yansıdığı şekliyle darbe girişimi orada planlanıp, ön görüşmeleri yapılmıştır. Apaçık ortadadır, İncirlik Üssü Türkiye’nin güvenliğine hizmet etmiyor. İncirlik Üssü, Amerika’nın Türkiye hükümetini devirme ve Türkiye kalesini içerden ele geçirme girişiminin hizmetindedir. İncirlik Üssü Türkiye’nin bağrına sokulmuş bir hançerdir! Olmaz böyle şey: Hükümet, vatan toprağımızda Türkiye’ye karşı bir müdahale ve saldırı üssü bulunmasına izin veremez! Bu kabul edilemez!

İncirlik Üssü, aynı zamanda komşularımıza karşı bir tehdit ve saldırı üssüdür. Suriye, Irak ve İran’ın toprak bütünlüğü, Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür. Türkiye, Müslüman milletlerin düşmanı olan eşkıyaya yataklık yapamaz! İncirlik Üssü, Amerikan uçaklarına kapatılsın. İncirlik Üssü Türk Ordusunun denetimi altına alınsın. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Yurtta Sulh Dünyada Sulh fikrini gerçekleştirmenin yolu düşmanı besleyen sözde müttefiklerin üslerine el konulmasıyla başlar.”

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …