Çarşamba , Mayıs 1 2024

Turnuvada Kupaları Kaymakam Sundu

 

Fethiye’de düzenlenen Liselerarası Paintball turnuvasında finalde Karaçulha Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni yenen Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi şampiyon oldu. 8 lisenin katıldığı turnuvada şampiyon olan Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi ile dereceye giren liselere kupalarını Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner sundu.


Fethiye’de Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkiinde Oscar Paintball alanında düzenlenen liselerarası paintball turnuvası, büyük ilgi çekti. Fethiye Liseler İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Egemen Uçar’ın öncülüğünde düzenlenen liselerarası paintball turnuvasında 8 lise mücadele etti. 3 gün devam eden turnuvada heyecanlı ve çekişmeli müthiş bir mücadele yer aldı. Film sahnelerini aratmayan savaş görüntülerinin yaşandığı turnuvada izleyenler büyük bir heyecan yaşadı. Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi ile Karaçulha Çok Programlı Anadolu Lisesi arasındaki final yarışmasında Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi rakibini yenerek birinci oldu. Karaçulha Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci, Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu da üçüncü oldu. Final mücadelesini Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve öğrenci ve öğretmenler de izlerken, finali kazanan Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi öğrencilerinin sevinci görülmeye değerdi. Dereceye girenlere kupalarını Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner sunarken, Şahiner; ”Öğrencilerin streslerinin atılabilmesi için düzenlenen böyle bir etkinlikte 8 okulumuz mücadele gösterdi. Bu tür etkinlikler öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri açısından çok önemli. Başarılı olan ve katılan öğrencilerimizi ve okullarımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Öğrenciler; ”Çok heyecanlı bir spor gerçekleştirdik. Çok heyecan duyduk, stres attık” diye konuştular.
Fethiye Oscar Paintball yöneticisi Melek Akbaş da ”Paintball alanımızda 7/24 hizmet vermekteyiz” diyerek ”Liselerarası turnuvaya 8 lise katıldı. Çok başarılı bir turnuva olarak geride kaldı. Burada 10 çeşit senaryo hizmeti veriyoruz. Ayrıca piknik alanımızdan da yararlanılıp stres atılabiliyor. Tüm okulları, kamu çalışanlarını stres atmak için paintball oyununa davet ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …