Perşembe , Nisan 25 2024

Fahri Yiğit Üniversite Müdürü Oldu

Fethiye ASMK Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Fethiyeli bir Fahri YİĞİT’e verildi. Fetöcüler ile uzun süre mücadele eden Muğla Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Fahri Yiğit’e görev devri Rektör Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK tarafından teslim edildi.

Muğla Üniversitesi Fethiye ASMK Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Fethiyeli bir Fahri YİĞİT’e verildi. 2020 eğitim öğretim yılı başında yapılan müdür değişikliği kamuoyu tarafından olumlu not aldı. 09.09.2020 günü Fethiye ilçesine gelen Rektör Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK,  müdürlük devir teslim törenine gelen Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sırrı Sunay GÜRLEYÜK ve Rektör Danışmanlarından Prof. Dr. Ali Osman GÜNDOĞAN ve   Doç. Dr. Bekir ÇÖL’ün katıldığı Müdürlük devir teslim törenine katıldılar. Rektör Hüseyin Çiçek tarafından Müdürlük görevi  Öğretim Üyesi Prof.Dr.Fahri Yiğit’e  tevdiği edildi.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK, “Fethiye’de gözümüz arkada kalmayacak. Mesleğine ve görevine sadık bir meslektaşımıza görevi teslim ettik. Hayırlı uğurlu olsun. Fethiye eğitimde önemli bir ilçe önümüzdeki yıllarda dahada etkin bir ilçe olcak. Müdürlük görevini teslim ettiğimiz Egitimcimiz bu görevi ahlakıyla yerine getirecektir. Tekrar hayırlı olsun ” dedi.

Yeni görevlendirilen Öğretim Üyesi Prof.Dr.Fahri Yiğit, “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK ve ekibine teşekkür ediyorum. Fethiye  ASMK Meslek Yüksekokulunu eğitim anlamında daha  iyi noktalara getirmek için ekibimizle birlikte  canla başla çalışacağız. Almış olduğumuz görevin kolay olmadığını biliyorum. Bana değer veren bu göreve laik bulan üstlerimizi utandırmayacağız. Fethiye Yüksel Okulu olarak anlımızın akı ile eğitimde iyi olmak, daha iyi olmak, burada okuyan öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirme ve mezun etmek için elimizden geleni yapacağız. Tüm ekibim adına Rektörümüze ve burada olan heyete ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …