Salı , Nisan 23 2024

Ressamlar İncelemelerde Bulundu

Ressamlar İncelemelerde BulunduFethiye Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen ‘Denizlerimiz ve Renklerimiz’ temalı 2. Sualtı Resim Çalıştayı ve Sergisi için Fethiye’ye gelen 7 ülkeden 14 ressam, Enver Yalçın Müzesi ile Kerimoğlu Yörük Müzesi’nde incelemelerde bulundular.

Yörük Müzesi ve Enver Yalçın Müzesi’nde bir takım incelemelerde bulunan ressamlar, Fethiye’yi çok güzel bulduklarını ifade ettiler. Çalıştay öncesinde, Fethiye’nin doğal güzelliklerini de gezdiklerini ifade eden ressamlar, böylesine güzel bir etkinlik için Fethiye Belediyesi ve Deniz Ticaret Odası’na teşekkür ettiler. İlk önce Enver Yalçın müzesini daha sonra ise Kerimoğlu Yörük Müzesi’ni gezen ressamlar, daha sonra ise Fethiye’nin körfez manzaralı plajı Çalış’ta hatıra fotoğrafı çekindiler.

Organizasyon Sanat Danışmanı Mine Sarmış, Perşembe günü saat 17.00’deki sempozyum ve sergiye herkesi davet ederken, “Enver Yalçın Müzesi ile Çalış’ta bulunan İsmail Bey’in yörük çadırını gezdik. Ressam arkadaşlar müzeleri çok sevdi. Çok güzel bir etkinlik oluyor. Yarın da sergimiz ve sempozyumumuz var. Biz bu etkinliklerin ikincisini gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …