Cumartesi , Nisan 20 2024

Seydikemer ‘in Adayı  Otgöz!

 Ak Partide kaleler mevcut Belediye başkanlarına verilecek. Son günlerde aday adaylığından adaylığa doğru gidilirken Muğla ilinde en çok kendinden söz ettiren ilçe olan Seydikemer’de Mevcut Başkan Yakup Otgöz ile yola devam edileceği öğrenildi. Yeni ilçe olmasına rağmen, bir çok sorunları olan ve çok geniş bir alana hizmet veren bir bölge olmasına rağmen iyi işlerin yapıldığı Seydikemer’de Otgöz’ün adaylığına kesin gözü ile bakılmaya başlandığı vurgulandı.

Seydikermer’de  Ak Parti için adaylık konusu netlik kazanmaya başladı. Siyasette 24 saat çok uzun bir zaman olduğu söylenir doğrudur. Ama Seydikemer için diğer partiler aday adayı bile bulmakta zorlanırken Ak Partide yarış farklı yaşanıyor. Belediye Başkanlığı için başvurular ve seçenekler fazla. Ama yeni ilçe olan Seydikemer ilk başkanlık sınavını Ak Parti ile verdiği için durumdan memnun gözüyor. Nüfus bakımından, Kilometre bakımından, alan bakımından, köy ve mecra bakımından oldukça geniş çaplı bir alana sahip olması diğer ilçe 5 basıyor. Hal böyle olunca buraya aday adayı olmakta bir değil 10 düşündürüyor. 5 yıllık sınavları veren mevcut başkan Yakup Otgöz, bu durumda diğer aday adaylarına ve diğer partiler durumunda biraz daha şanslı duruyor. Artık girilen son virajlarda ise tekrar aday olarak açıklanacağı öğrenildi. Tabi siyaset geceden sabaha değişebiliyor. Bize göre %99 aday yine de 1 olasılık her zaman hayata vardır. Aralık ayının ilk haftasında  Türkiye’nin her ili ve ilçesi için adaylar netleşmiş olacak. Ege Gazetesi olarak Seydikemer’in adayının mevcut Başkan Yakup Otgöz olacağını belirtiyoruz. İlçemize hayırlı olsun.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …