Perşembe , Nisan 25 2024

Yılmaz Söyleşi Programına Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, davetli olarak Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesi tarafından düzenlenen söyleşi programına katıldı. Ayrıca; Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Rafet Tuna’yı ziyaret etti.

Fethiye’de özellikle yerel tohum ve organik tarım üzerine çalışmalar yapan CKD Fethiye Şubesi bunun yanında kültürel faaliyetlerini de sürdürüyor. Bu kapsamda bir program düzenleyen dernek yönetimi, Mustafa Kemal Atatürk’ün fikir birliği yaptığı edebiyatçı, siyasetçi ve düşünce adamlarının hayatını konu alan söyleşiler gerçekleştiriyor. Dernek merkezinde gerçekleşen etkinliğe yoğun bir katılım oldu.

Dr. Hüseyin Fikret Ünal’ın konuşmacı olduğu söyleşinin bu bölümünde Yusuf Akçura’nın hayatı ve fikirleri anlatıldı. Program hakkında açıklama yapan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesi yerel tohum ve organik tarım üzerine yoğun bir gayret gösteriyor. Bunun yanında kültürel faaliyetlerini de sürdürüyorlar. Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerinin anlatıldığı söyleşilere yoğun bir katılım oluyor. Dernek yöneticilerine ve konuşmacılara teşekkür ederim” dedi.

YILMAZ, “MUHTARLARLA İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Rafet Tuna’yı ziyaret etti. Tuna’nın uzun yıllardan bu yana muhtarlık görevinde bulunduğunu kaydeden Yılmaz, yerel yönetimlerde muhtarların büyük bir sorumluluğu olduğuna değindi.

Fethiye ve bölgesinde ziyaretlerini sürdüren CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Rafet Tuna’ya ziyarette bulundu. Çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aktaran Yılmaz, belediye başkanı seçildiği takdirde muhtarlar ile her ay toplantı yapıp; bölgelerin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

Ziyarette konuşan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “Seçim çalışmaları kapsamında muhtarlarımızın taleplerini dinliyorum. Uzun bir süredir Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığını görevini yürüten Rafet Tuna’ya bir ziyarette bulundum. Fethiye’nin geçmişine ışık tutan büyüklerimizden birisidir. Mahalle halkına hizmet etmek için büyük gayret harcıyor. Kendisini kutluyorum” dedi.

Açıklamasını sürdüren Yılmaz, “Belediye başkanı seçildiğim takdirde her ay muhtarlarımızla toplantı yapacağım. Yerel yönetimlerde muhtarlarımız, büyük bir sorumluluk taşımaktadır. Onlar bizim mahallelerimizdeki gözümüz-kulağımız olacak. Devamlı iletişim halinde olacağız. Yapacağımız toplantılarda taleplerini dinleyeceğiz. Her mahalleye eşit hizmet vereceğiz. Belirli dönemlerde vatandaşlarımızı ve muhtarlarımızı bölgelerinde ziyaret edeceğim. Sürekli halkımızın içinde olacağım” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Rafet Tuna ziyaret için teşekkür ederken, Yılmaz’a çalışmalarında başarılar diledi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …