Cuma , Nisan 19 2024

YIL SONU SERGİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün yıl sonu sergisi göz kamaştırdı.Serginin açılış törenine yoğun ilgi oldu.

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce açılan resim kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlerin resimlerinden oluşan sergi göz kamaştırdı. Fethiye Belediyesi Kültüğr Merkezi Salonundaki serginin açılışını  Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Cazağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya birlikte yaptılar. Serginin açılışında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Cazağ, “Kursiyerlerin 2016-2017 yılında yaptığı resim çalışmalarını ilgiyle izleyeceğiz. Kurslarımıza her yıl daha fazla katılım olmaktadır. Bu anlamda taleplere göre kurs açmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kurs öğreticisi Çimen Bilgi Demirör açılışın ardından yaklaşık 40 kursiyere ait birbirinden güzel resimler hakkında Kaymakam Ekrem Çalık ve diğer yetkililere bilgiler aktardı. Kursiyerler de resimleri hakkında davetlilere resim çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Kara kalem çalışmalarından sulu boya ve yağlı boya ile diğer resim çalışmaları ilgiyle izlendi. Sergideki deniz kızı ve sırt dekolteli kadın resmi davetliler tarafından yoğun ilgi gören çalışmalar arasındaydı.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …