Perşembe , Mart 28 2024

MHP’Lİ MUHALİFLERDEN MERAL AKŞENER MİTİNGİNE DAVET…

MHP’Lİ MUHALİFLERDEN MERAL AKŞENER MİTİNGİNE DAVET…

MHP Genel Başkan Adayı  ve  İçişleri Eski Bakanı Meral Akşener;   5 Mart 2017 Pazar günü Muğla’ya geliyor.  Meral Akşener;  Milliyetçi Meslek Adamları Derneği Muğla İl  temsilciliği tarafından düzenlenen “Milli İradenin Önemi”  adlı konferansta vatandaşlara seslenecek.  Meral  Akşener’in konuşmacı olarak katıldığı Muğla Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezinde Saat 14.30 başlayacak olan  “Milli İradenin Önemi”  adlı konferans ile ilgili olarak  MHP’de  siyaset yapmış  ve geçmiş dönemlerde çeşitli görevlerde bulunmuş eski ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri, milletvekili ve belediye başkan adayları açıklamada bulundular.

Grup  adına açıklamada bulanan MHP Fethiye eski ilçe başkanı ve milletvekili adayı Süleyman Taşkın “5 Mart 2017 Pazar günü düzenlenecek olan Meral Akşener konferansına  Fethiye ve Seydikemer’de yaşayan  tüm vatandaşları davet etti.  Meral Akşener konferansına katılmak için Pazar günü Saat 10.00’da Salı pazarında bir araya gelineceğini söyleyen  Süleyman Taşkın “Sayın  Meral Akşener’in Pazar günü  Muğla Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezinde düzenlenecek olan konferansına katılmak için Salı Pazarında saat 10.00 toplanacağız. Gelmek isteyen vatandaşlarımızı  Pazar günü sabah Saat 10.00’da Salı pazarına davet ediyoruz” dedi…

“SUÇLUYOR, TEHDİT EDİYOR VE BUNUN ADINA DA REFERANDUM DİYORLAR”

   Milli İradenin Önemi adlı konferans ile ilgili açıklamada bulunan Süleyman Taşkın “  ‘’Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini, kurtaracak yok mu? Bahtı kara maderini.’’ Derken vatan şairi Namık Kemal ‘’Vatanın bağrına  düşman dayamışsa hançerini elbette kurtaracak vardır bahtı kara maderini’’ cevap olarak haykırdı  Mustafa Kemal Atatürk. Büyük Türk Milleti vatansever Muğlalılar; Bu günlerde  yaşamakta olduğumuz siyasi vaziyet konjektürel kuşatma büyük Ortadoğu projesi kapsamında gelinen nihai nokta işgal yıllarındaki kara emperyalizmin farklı bir izdüşümüdür. 94 yıllık Türkiye Cumhuriyeti muktedirlerin nazarında parantez arası olarak ifade edilir oldu. Çok partili demokratik anlayışın yerine tek adam yönetimi halka dayatılıyor .Hür demokratik parlamenter sistem yerine yasama, yürütme ,yargı gibi kuvvetleri tek elde toplayan yeni bir otoriter rejimi kurtarıcı olarak halka sunuyor ve devletin bütün imkanlarını kendileri kullanırken muhalefeti teröristlerle, hainlerle birlikte yaftalıyor.Suçluyor, tehdit ediyor ve bunun adına da referandum diyorlar.

“NİYET HAYIR, AKİBET HAYIR’’ OLSUN İNŞALLAH”                                                                                                      Değerli hemşerilerimiz; Büyük Türk Milletinin fertleri olarak bizler her türlü zorluğa , imkansızlığa ve vefasızlığa rağmen ayaktayız, güçlüyüz ve Türkiye Cumhuriyetini koruyacak iman ve iradeye sahibiz.Bizi biz yapan, dinamik tutan Kuvayi Milliye ruhudur, ülkücü iradedir, bozkurt duruşudur. Bizim yeminimiz var; her türlü emperyalizme karşı vatanı koruyacağız, al bayrağın yerine başka bayrak astırmayacağız, ezan-ı Muhammediye’ yi susturmayacağız.Türkiye Cumhuriyeti üzerinde operasyon yaptırtmayacağız.Türk Milleti olarak bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve ebediyyen Türk kalacağız. Kıymetli Hemşerilerimiz;  Türk Milleti tarihte de yaşadığı her fetrete döneminde , her olağanüstü durumlarda bağrından kahramanlar çıkarmıştır, ve ayakta kalmayı başarmıştır. İşte içinde bulunduğumuz bugünkü şartlarda da ülkücü iradenin güvendiği , inandığı içimizden biri Asena’mız sayın MERAL AKŞENER hanımefendi milliyetçi meslek adamları birliği derneğinin düzenlemiş olduğu ‘’ Milli İradenin Önemi’’ konulu konferansa  5 Mart 2017 Pazar günü saat 14:30 da Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde konuşmacı olarak ilimize teşrif ediyor. Hoş geldiniz, şerefler verdiniz Meral Abla . Ülkücü iradenin sesi, bozkurtların gür nefesi Üstad Necip Fazıl ‘ın Sakarya Türküsü şiirinde dediği gibi “Sakarya saf çocuğu masum Anadolu’nun Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun Yol onun, varlık onun gerisi hep angarya Yüzüstü çok süründün ayağa kalk Sakarya’’İşte gün bugündür. Ayağa kalkmak ve bahtı kara maderimize sahip çıkmak durumundayız.‘’Niyet HAYIR, akibet HAYIR’’ olsun inşallah. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …