Cuma , Nisan 26 2024

Yörük Çadırları 420 Misafiri Ağırladı

Fethiye’de yeni yıla Kerimoğlu İsmail Uzunoğlu Yörük Çadırlarında girenler keyifli anlar yaşadı. Sabahın ilk saatlerine kadar süren eğlencede Türkiye’nin dört bir yanından gelen  misafirler 2018 yılına muhteşem bir şekilde girdiler.

Fethiye’de yeni yıl eğlencesinin en muhteşem olduğu adreslerin başında yine  Kerimoğlu İsmail Uzunoğlu Yörük Çadırları geldi. Türkiiye’nin dört bir yanından günler önce rezervasyon yaptırarak gelen vatandaşlar  gece boyu eğlencenin dibine vurdu. Gecede Esra Yücel, Ahmet Karagöz, Ali Tunç, Adem Kazan, Serdar Bütüner, İsmail Uzunoğlu Uğur Tırpan ve Ayhan Yücel gibi sanatçılar sahne alırken birbirinden hareketli şarkılar eşliğinde pist adeta hiç boş kalmadı.

Yılbaşı gecesine günler kala rezervasyonların dolduğunu ve Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerin bulunduğunu belirten Kerimoğlu İsmail Uzunoğlu Yörük Çadırları sahibi İsmail Uzunoğlu, “Türkiye’nin dört bir tarafından rezerviler yaptık. Yörük çadırlarını tercih etti müşterilerimiz. Ankara’dan, Antalya’dan, İzmir’den ve Muğla’mızın ilçelerinden Türkiye’mizin dört bir tarafından rezerve yaptıran müşterilerimiz var. Şuanda çadırımızda 420 kişi var. Biz burayı her zaman halkın yeri yaptık. Dolayısıyla da fiyatlarımızı uygun tuttuk. Zaten ülkemiz sıkıntılı, zorluklar içerisinde. Güzel bir yılbaşı geçirsinler diye herkes çocuğu ailesi ile birlikte.  Her şey gayet güzel gidiyor. 36 personelimiz ile bu güzel gecede  hizmet veriyoruz. 2017 yılı çok kötü geçti. Onca şehitlerimiz oldu. Ülkemizin üzerinde karabulutlar döndü. Bu karabulutlar kalkar. 2018 yılı inşallah vatanımıza, milletimize sağlık, huzur ve barış getirir. Bizler öyle bir coğrafyada yaşıyoruz ki etrafımızda, içimiz de, dışımızda düşmanlarımız çok. Biz bu Türkiye’de yaşayan insanlar olarak birbirimize sahip çıkmalıyız. Siyasi görüşü ne olursa olsun, fikri, düşüncesi ne olursa olsun böyle güzel yurtla ve toprak hiçbir yerde yok. Hep birlikte bu topraklara yurtlara sahip çıkalım. Vatanımızı böldürtmeyelim, parçalatmayalım.  Hep birlikte olalım diyorum. 2018 yılının ülkemizde, vatanımızda, Türkiye Cumhuriyetine,  Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan bu ülkeyi, bu vatanı, bu toprakları seven güzel insanlara sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …