Cuma , Nisan 26 2024

Kaymakam Şahiner’i Ziyaret Etti

Fethiye’nin en genç yazarı Eylül Nehir Asyalı, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i ziyaret ederek ilk kitabı ‘Zamansızlar’ı imzalayarak hediye etti. Fethiyeli genç yazar Eylül Nehir Asyalı, 9 çocuğun hikayesini anlattığı ‘Zamansızlar’ adlı ilk kitabı geçtiğimiz günlerde raflardakini yerini almıştı. Gazi Ortaokulu’ndan bu yıl mezun olan 14 yaşındaki Eylül Nehir ASYALI, ilk kitabı Zamansızlar’ı, Okul Müdürü Ali Koyuncu, yayınevi sahibi Cumhur Durmaz ve ailesi ile birlikte Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i ziyaret etti.

Genç Yazar Asyalı, bu kez Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’İ ziyaret ederek hem kitabını imzaladı, hem de kitabı hakkında bilgiler verdi. Genç yazar Eylül Nehir Asyalı’ya ziyaretinde babası Eyüp Asyalı, annesi Emel Asyalı, Gazi Ortaokul Müdürü Ali Koyuncu ve kitabın basımını sağlayan Fethiye Sahaf Kitapevi sahibi Cumhur Durmaz eşlik etti. Yaptığı ziyaretlerden mutluluk duyduğunu belirten Eylül  Nehir Asyalı ziyaretlerinde  duygularını dile getirdi. Kaymakam Şahiner’in kitap hakkında merak ettiği sorulara da cevap veren genç yazar Asyalı, “Çok mutlu ve gururluyum. Zamansızlar benim ilk kitabım ama son olmayacak. Bu kitabın devamı da gelecek inşallah” dedi. Kendisini ziyaret eden Eylül Nehir Asyalı’yı tebrik eden Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “Eylül yavrumuzu çok tebrik ediyoruz. Dostumuz Eyüp Bey’i ve Emel Hanım’ı canı gönülden kutluyoruz. Fethiye’de geçtiğimiz hafta 29 bin öğrencimizi karnelerini verdik. 29 bin öğrencimizin her biri ile gurur duyuyoruz. Biz çocuklarımızı her alanda; bilim, teknik, spor, sanat her alanda yetiştirmek istiyoruz. Biliyoruz ki her bir öğrencimizin ayrı bir kabiliyeti var. Onlardan bir tanesini de Eylül Nehir. Bazen 3 satır yazmakta hepimizi zorlanıyoruz. Ama bir kitabı, bir eseri meydana getirmek, düzenlemek hepsi ayrı bir emek gerektiriyor. Bundan sonra bize düşen ne varsa teşvik etmek amacıyla üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.  Yayınevi sahibi Cumhur Durmaz ise, genç yazarın fantastik-macera konulu bir anlatım tarzı benimseyerek zor bir yolculuğa adım attığını belirtti. Durmaz, Eylül Nehir’in kitabın her aşamasında fikir ürettiğini, ayrıca kapak tasarımında Ressam Nurdan Karakaş’a, Editör Nazlıcan Kaya’ya ve bütün çalışma arkadaşlarına katkılarından dolayı teşekkür etti. Zamansızlar- Dostluk Oyunu’nun seri olarak en kısa zamanda devamının geleceğini umduğunu belirten Durmaz, kitabın satışa çıktığını, önümüzdeki günlerde ise Türkiye’deki tüm kitap sitelerinde ve raflarda yerini alacağını belirtti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …