Çarşamba , Nisan 24 2024

Kaymakam Şahiner’den İadeyi Ziyaret

 

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Fethiye Şubesine iadeyi ziyarette bulundu.

ADD Fethiye Şubesini ziyaret eden Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i ADD Fethiye Şubesi Başkanı Haydar Murat Topçu ve üyeleri kapıda karşıladı. Kaymakam Şahiner’e ziyaretinde Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya eşlik etti. Kaymakam Şahiner, ziyarette ADD Başkanı Haydar Murat Topçu’ya Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin olduğu bir tablo hediye etti.

Kaymakam Şahiner: “Fethiye’de yerel yönetim anlamında tüm kamu kurumu ve kuruluşları ile taş taş üstüne koymaya çalışıyoruz, vatandaşımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yardımlaşma zaman zaman bir bina yapmak olabilir, vatandaşa yol göstermek olabilir. Sizlerin tecrübelerinden istifade etmek istiyoruz” dedi.

ADD Fethiye Şubesi Başkanı Haydar Murat Topçu: “Bizler ADD Fethiye Şubesi olarak tüm Fethiye coğrafyasında hem de komşu coğrafyamızda hem Kemalist felsefeyi hem de gençlerimize bu felsefeyi öğretmek, ideolojiyi öğretmek, geleceğimizi aydınlatan Atatürk devrimlerini  toplumumuza aşılamak için çaba içindeyiz. Devletimizi yönetmekte sizin aldığınız inisiyatifin ne kadar zor ve meşakkatli olduğunun farkındayız. Bizler varsa tecrübelerimiz sizlerle paylaşmaya hazırız. Verilecek her türlü görev için elimizden geleni yapacağız. Bu işler birliktelikle olur. Bir elin nesi var iki elin sesi var benzetmesiyle hareket edersek hep birlikte Fethiye’mizi çok daha çağdaş, aydınlık yarınlara getireceğine inancımız devam ediyor” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …