Cuma , Nisan 19 2024

İlk Randevular Gerçekleşti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) bünyesinde Yunanistan’a vize verilmesi hizmeti 15 Haziran 2019 tarihinde başladı.

FTSO tarafından mobil biyometri  aracılığıyla Yunanistan’a Shengen vizesi verilmesi hizmeti 15 Haziran Cumartesi günü verilen ilk vizelerle start aldı. Randevu sistemi yürütülen hizmet çerçevesinde, FTSO web sitesinde de duyurulan gerekli evrakları doldurarak, vize başvurusunda bulunanlar, 10 Haziran tarihinden itibaren FTSO’yu arayarak 15 Haziran Cumartesi günü için aldıkları randevu saatinde FTSO hizmet binasına gelerek vize işlemlerini tamamladılar.

Fethiyelilerin yoğun ilgi gösterdiği hizmetin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulıa’ya, Mart ayında yaptığımız ziyarette şekillenen vize işlemlerinin Odamız aracılığıyla yapılması hizmetini 15 Haziran itibarıyla başlattık. Üyelerimiz ve Fethiyelilerden yoğun ilgi gören hizmetimiz ile birlikte Yunanistan vizesi için artık İzmir’e gitmeye gerek kalmadı. Odamızın yaptığı girişimlerin sonuç vermesi memnuniyet verici. Üyelerimiz ve Fethiyeli hemşehrilerimiz, Yunanistan vizesi başvurularını artık Odamıza yapabiliyor. Odamız bünyesinde Yunanistan vize işlemlerini randevu sistemi ile gerçekleştiriyoruz. Vize ofisi yetkilileri Odamıza geliyor ve randevu saatinde vize işlemlerini gerçekleştiriyor. İkinci randevu tarihi olarak 29 Haziran 2019 tarihi belirlendi. Yunanistan’a Shengen Vizesi almak isteyenler FTSO web sitesi üzerinden yayınlanan vize evraklarını eksiksiz bir şekilde doldurup, 29 Haziran 2019 öncesi Odamızdan randevu almaları gerekiyor.” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …