Cumartesi , Nisan 27 2024

Kesikkapı’da İncelemelerde Bulundu

Geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyaretler için Fethiye’ye gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı, Fethiye Kesikkapı Mahallesi’nde de ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Vali Tavlı’ya Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da eşlik etti.

Fethiye Kesikkapı Mahalle Muhtarı Suzan Taşar; “Sayın valimiz Orhan Tavlı Sayın kaymakamımız Eyüp Fırat Muğla İl Kültür Müdürümüz Zekeriya Bingöl Müze Arkoologlarımız Fuat Durmuş tüm müze arkoolglarımızla birlikte mahallemizde tarihi yerleri, mahallemizin sokaklarını gezip yerinde tespitler yapılarak, Belediye Başkanımız Alim Karaca ile birlikte Fethiye Kesikkapı Mahallesi ve Kale İçin çalışmalarla ilgili devletimiz, Başkanımız el birliği ile birlikte güzel işler yapılabilirse ne mutlu bizlere Fethiye’miz bu hizmetlerle kazanmış olur” dedi.

“VALİ TAVLI’YA TEŞEKKÜRLER”

Fethiye Kesikkapı Mahalle Muhtarı Suzan Taşar; “Unutmayın Fethiye için mutlaka herkesin yapabileceği mutlaka bir şey vardır. Makamlar mevkiler hiç bir zaman kalıcı değil önemli olan güzel işlere güzel yarınlarımıza bir nebzede olsa dokunabiliyorsak ne mutlu bizlere. Her şey için şimdiden her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İncelemeler yapılabilecekler masa başından yapılmadı sağ olsunlar bizzat gelerek yerinde incelediler teşekkürler Sayın Valim, teşekkürler Sayın Kaymakamım teşekkürler, Sayın Başkanım teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …